ahoj rád by sem pořídil něco relatívně slušného na hraní..novějších her...přece jenom ta 9600pro..už jaxi..nemůže....tak co mi poradíte?..děkuji
Printable View
ahoj rád by sem pořídil něco relatívně slušného na hraní..novějších her...přece jenom ta 9600pro..už jaxi..nemůže....tak co mi poradíte?..děkuji
Koukni na CDR. Test AGP karet na slabsi sestave. Dle financnich moznosti se rozhodni co potrebujes.
díky..za odpoved..pomohlo mi to.. v rozhodování..
a pro co ses rozhodl investovat při té sestavě bych to viděl tak riva tnt 2 nebo něco podobného.
No myslim, ze chce grafiku do toho druheho kompu (ted 9600 pro) :-D
jo takhle hanba mi :) já sem slepejš
hard_core: to myslíš zcela správně ...
To je fakt,pořádně jí nenakrmil ani nepřetaktovaný A64 3700+ San Diego,do včerejška jsem tuhle kartu provozoval,jen v trochu silnější Pro verzi...Ale rozdíl v ceně mezi GF 7600GT,která by byla pro tebe tak akorát výkonem je dost malý.Zkusil bych sehnat starší GF7600,raději v GT verzi,za rozumnou cenu by to byla dobrá koupě
Jestli chceš novou tak vem tu X1950GT....je to sice docela dělo na tuhle sestavu, ale zas super poměr cena výkon...daleko lepší než brát novou G7600GT....
Jestli chceš bazaravou tak je paleta docela široká.... od G6800GT/X850XT až po 7800GS ....když seženeš za slušnou cenu 7600GT tak ber....alespon se nebudeš muset trápit se slabym zdrojem...