Samsung 931BF a nefungující Magic Tune 3.6
Zdravím, mám doma týden 19" Samsunga 931BF. Nainstaloval jsem ovladač plus software a když jsem PC restartoval, po najetí systému se objevila hláška "Magic Tune není podporován vašim operačním systémem". Používám XP Pro SP2 a Magic Tune 3.6, přičemž v manuálu není o nějaké "limitaci" ani zmínka, doporučují pouze Win2000 a novější. Na stránkách Samsungu jsem našel download Magic Tune, ale poněkud se v tom nevyznám :-( http://www.samsung.com/Products/Moni...ictune_05s.htm . Nevíte kde by mohl být zakopaný pes?
Re: Samsung 931BF a nefungující Magic Tune 3.6
Stanhni si 4. Me verze3 bud nejela vubec nebo mi hlasila ze nemam podporovane zarizeni. Navic 3 velmi rada zatuhava a s ni i cele PC.
Kua neznáme se ze Zlína??? Jinak posílám pozdravy do Zlína, plus karmu do Zlína a velký dík, protože už to šlape jak má :-)
Já se trošku ztratil v té download sekci u Samsungu, třeba ta verze 4.0 má u systému jen 98SE a 2000 a ještě to vypadá, že je omezena jen pro některé monitory. Ale co, hlavně že je vše jak má být.
Citace:
Původně odeslal
meteor
Kua neznáme se ze Zlína??? Jinak posílám pozdravy do Zlína, plus karmu do Zlína a velký dík, protože už to šlape jak má :-)
Já se trošku ztratil v té download sekci u Samsungu, třeba ta verze 4.0 má u systému jen 98SE a 2000 a ještě to vypadá, že je omezena jen pro některé monitory. Ale co, hlavně že je vše jak má být.
Nevim mozna se zname. Samsung mel docela problemy s sw. Nastesti 4 verze vypada ze je stabilni.