najlepsi gf4200ti driver?
Aky by ste mi odporucili driver pre tuto graficku? teda s ktorymi mate najlepsie skusenosti stabilita/vykon ?
...skusal som original driver (44.03), ale ten bol na moje prekvapenie najhorsi, kedze pri nom boli pomiesane textury.
...dalej som skusal najnovsie od nvidie (93.71) ale tie tiez boli pochopitelne nestabilne... takisto boli nestabilne aj 56.72 ...
thnx
Re: najlepsi gf4200ti driver?
Nejlepší na co.... na výkon? na kždou hru se muže hodit jinej, obzvlášt obtížná situace je u novějších her, kde muže způsobovat artefakty, nebo neběží vůbec.
Ano, 44.03 patřil k těm rychlejším a problémů s ním bylo málo, ale problém je v tom, že v nové hry vyžadují novější verze.
napisal som ze v porovnani stabilita a vykon... teda nejake co sa v tej dobe najviac pouzivali a boli u uzivatelov osvedcene...
... a ako som hovoril tie 44.03 mi robili v hre TmNations artefakty a zas pri tych novsich mam pocit ze pri hrani Counter-striku mi asi kazdu piatu minutu sekne hra, pricom ping a nastavenie cs mam dobre.
Nemyslim, že by ovladače měly tak zásadní vliv na "stabilitu a výkon". Max. v rádu několika procent. Spíš bych se zaměřil na nastavení výkonu a taktů karty v detailech ovladačů. Jinak jsem hodně dlouho dobu jel na 40.72.
40.72 byl hodně dobrej, ale už je moc old...zkus 56.72
44.03 jsem používal v obou jmenovaných hrách, tedy jak TmN tak CS, a v ani jedné nebyl nejmenší problém.
Jinak v driverech jsem se hrabal docela dlouho, ale nakonec jsem se svou Ti4200 od ASUSu zase skončil vždycky u 44.03, přišly mi prostě nejlepší... Jak už psali ostatní, podíval bych se na zoubek i vyladění taktů, nehledal bych chybu jen v ovladači... Pokud je to "přešvihlý", tak ti bude házet artefakty i sebelepší ovladač...
ja som na 44.03 snad stale ale v nektorych hrach napr tm nations mi tak farebne preblikavali texturi
a potom viem ze napr age of empires 3 mi na nich neslo spustit lebo su stare