Zdarec
mam prave AMD 1700+ JIUCB a chci se vas, kteri maji tento procesor, zeptat, kolik jste z neho dostali a na jake desce? ??? ??? ???
Printable View
Zdarec
mam prave AMD 1700+ JIUCB a chci se vas, kteri maji tento procesor, zeptat, kolik jste z neho dostali a na jake desce? ??? ??? ???
Kolegovi ide na 2000mhz pri 1.775v na Epox 8rda
Okolo 2000 MHz pri 1,75-1,775V...
2004 MHz @ 1.725V
Tak nejak. Ak sa dostanes na 2 G a bude to prime stable, tak to je dobry kusok z tejto serie.Citace:
Původně odeslal GABO
Jak jste se mohli dostat tak vysoko?
Ja to s brachem uz mesic taktuju a sotva jsem se dostal na tech prasivych 1900! :oops: To me jelo tezce nestabilni!
Asi mam horsi kousek.
Jeste jeden dotaz:
Pred dvouma tydnama me jel dokonce na 11*182!Pak jsem vyvrtal do casu otvor pro ventilator a zacalo se to vypinat. Tak jsem to vytahl z casu jelo to na 11*194! vsechno mimo case. Jakmile jsem to dal dovnitr, tak se to zacalo kousat(zamrzat) a od te doby to nechce jet vic jak mam v podpisu!
Nevite nekdo, cim to muze byt? Uz mockrat jste me pomohli.
Dik za odpovedi
2000 MHz +/- na 1,75 / 1,775V....zalezi od kusu...a stastia.
Nemas nahodou pod sroubkama, kteryma mas prichycenou desku, podlozky ??? Uz se to tu nekde rozebiralo. :wink:Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
Epox 8k3a+ a Volcano 7+
JIUCB 0251 RPDW - 2040, 1.85 nebo 2000, 1.8
JIUCB NEBRAT!!!
XP1800+ JIUCB 0250VPIW@ 2000MHZ při 1,8V PRIMESTABLE
JIUCB opravdu nebrat
No lepsie je brat JIUGB alebo JIUHB uz ked...
sakra ja som skusal 1700+ JIUCB a dal som z neho 2Ghz ale az pri 1.95V pri 1.9V nenabehne ani BIOS :evil: . Ako to robite ze to ide na 2.ghz pri 1.75V ??? .
JA mam. a to vadi ??? . Hadam len nechcete povedat ze sa to horsie chladi :eek: . Kde je ten prispevok ??Citace:
Původně odeslal Snaker
ne horsi chlazeni, ale ze muzes mit nejakou vodivou cestu na desce pres ty podlozky mit ukostrenou
2000MHz pri 1,725-1,750V..primestable...asi ten lepsi kusok ;D
2000Mhz při 1.65V ... Prime se ani nesputí ;D jinak šlape
Vcera jsem si prinesl domu 1700TB a ted ho zacvicuju na 1650Mhz(11*150Mhz),ale zatim pri default vcore(1.60V) ho na vic nez 2000+ nedostanu(nenajede...)...ale ted ma nejakejch 37-38stupnu takze poridim lepsi desku(ted mam Ecs K7VTA3 s KT333 Raidem).
Ted to vim takyCitace:
Původně odeslal Madman
Koupil jsem ho jeste pred tim, nez se ke me dostal ten obrovskej prehled AMD procesoru!
Mel jsem proste smulu
Jo to je pravda!Citace:
Původně odeslal Rabban
Ja jsem olepil vsechny diry, co spojuji desku s casem!
A od te doby to jede v pohode!
Az na ten procesor. Ten mi jel taky na 2000Mhz ale pak si asi rekl, ze se na me muze vykaslat, a ted dela problemy!
tak to si bud jistej, ze mas ten lepsi kousek!Citace:
Původně odeslal lipkajz
uplne ti zavidim. :-)
me nejede prime95 ani 1 hodinu!
a co mam vidis v podpise!
Já mám JIUCB 11*175 a1,75V a neudělám víc ani ťuk.Chodilo mi to 10,5*188,ale Prime házel chyby,tak jsem musel s frkvencí dolu,ale stejně měním procák každýho čtvrt roku tak to vydržím ;D