Smazane kontakty v telefonu
Otec si dnes nekde nechaval odblokovat svou sluzebni Nokii 6230i (ET->VOD) a ten hocijaky fachman mu pritom smazal komplet cely adresar asi o 900 kontaktech. Je nejaka moznost to obnovit? Pomalu ho zacinam ujistovat, ze neni, ale preci jen, kdyz by nekdo zpusob znal, odmenim se mu ;)
Prosim nepiste rady typu, ze si to mel zalohovat.
Diky
Re: HELP - smazane kontakty v telefonu
Mel si zalohovat :mweheh:
Pochybuju o tom, ze z telefonu dokazes neco obnovit, imho to nejde :)
mno jednou se mi to taky povedlo a nenalezl jsem zpusob jak ty kontakty dostat ven :( btw. zalezi jak odemykal, je mozne za ma i premazly FW a pak uz na 100% neni cesty zpet.
No o ty kontakty prisel bohuzel uz asi fakt nadobro...
Jinak kdyz s tim cokoliv delaji v servisech (jak odblok,tak reinstall FW),tak by meli urcite delat pro kazdy pripad zalohu - hlavne kontaktu.Kazdopadne ja bych je pekne serval a popr. bych chtel i nejaky odskodneni za to ze zmizely dulezity kontakty na spoustu lidi (prace a pod.).I kdyz je zrejme,ze asi neni sance...
O mem tatovi ani nemluvim,ten by byl moooc na*ranej (taky ma spoustu kontaktu),takze by si tam urcite neco vyslechli.
What the beer monkey said :P
no třeba v motorolách zůstává file který do sebe nabaluje všechny čísla, který se v telefonu používaly a to jak odchozí/příchozí hovory tak čísla použitá v smskách a to i s datumem kdy se číslo použilo (ale k není k němu již údaj o jménu) , ale zda je něco takového v nokii a zda je to vůbec přístupné netuším..řekl bych že je to konečná...
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
No o ty kontakty prisel bohuzel uz asi fakt nadobro...
Jinak kdyz s tim cokoliv delaji v servisech (jak odblok,tak reinstall FW),tak by meli urcite delat pro kazdy pripad zalohu - hlavne kontaktu.Kazdopadne ja bych je pekne serval a popr. bych chtel i nejaky odskodneni za to ze zmizely dulezity kontakty na spoustu lidi (prace a pod.).I kdyz je zrejme,ze asi neni sance...
O mem tatovi ani nemluvim,ten by byl moooc na*ranej (taky ma spoustu kontaktu),takze by si tam urcite neco vyslechli.
To nasere kazdeho. Ja napriklad v seznamu nemam zadne zivotne dulezite kontakty a taky bych se pekne rozohnil. Stokrat si to znasobim a vim, jak se citi tata. Odskodneni asi nepripada v uvahu, jak bys chtel ocenit zaznam? Bohuzel :confused:
V servisu zalohy delaji, domaci bastliri ne :mad:
Citace:
Původně odeslal
Dolbac
To nasere kazdeho. Ja napriklad v seznamu nemam zadne zivotne dulezite kontakty a taky bych se pekne rozohnil. Stokrat si to znasobim a vim, jak se citi tata. Odskodneni asi nepripada v uvahu, jak bys chtel ocenit zaznam? Bohuzel :confused:
V servisu zalohy delaji, domaci bastliri ne :mad:
Nemel nahodou ulozeny kontakty na pametovce, respektive jako uloziste kontaktu, sms a dat nastavenou kartu? Ja teda Nokii s OS 40 uz asi 3 roky nepouzivam, ale u Symbianu (jasne ze je to jinej system a sprava, nicmene vyber uloziste je myslim i N6230/6230i) a tedy po flashi by stacilo opetovne nastavit jako uloziste kartu a prekopirovat.
Nicmene pokud to bylo jen ve vnitni pameti, tak ta se unlockem respektive prefleshovanim u OS40 maze, takze tam sance neni prakticky zadna.
U Series40 1st, 2nd (6230i) ani zatim posledni 3rd Edition neexistuje moznost volby ukladani kontaktu na pametovou kartu, pouze do vnitrni pameti tel. nebo na SIM.
Já teda otce když si vzpomenu (tak 1x za 2 měsíce) dokopu k tomu, aby si zálohoval kontakty do PC (nevím, má SE K510i, kde byl kabel do USB, takže předpokládám, že to má kdejakej low-end). Protože jinak je mi jasný, že když o ně (jakkoliv) přijde, tak pojeb dostanu já (jako obvykle když se cokoliv elektronickýho podělá :rolleyes: ).
No dobře, je tento příspěvek je OT a nic neřeší, nicméně jako zodpovědný syn máš dbát na duševní zdraví méně technicky zdatného rodičovstva :)
Citace:
Původně odeslal
bukva
Protože jinak je mi jasný, že když o ně (jakkoliv) přijde, tak pojeb dostanu já (jako obvykle když se cokoliv elektronickýho podělá :rolleyes: ).
Kdo to ma doma podobne, at udela carku... |, u nas je to naprosto stejne :mweheh: Pametovka me taky napadla, bohuzel zadnou nema. Neda se nic delat, alespon se ocisti od starych (ne)znamych.
edit: upravuji nazev a presouvam do spravne sekce
Citace:
Původně odeslal
ctrl_j
U Series40 1st, 2nd (6230i) ani zatim posledni 3rd Edition neexistuje moznost volby ukladani kontaktu na pametovou kartu, pouze do vnitrni pameti tel. nebo na SIM.
Tak to je potom v riti :) :(