dotaz na vetracek na MB MSI n1996
zdravim, potreboval bych pomoct.......mam takovej problem. U myho MB MSI n1996 zacal strasne rvat vetrak a uz se to neda vydrzet...rozhodl sem se ze koupim novej...ale sem lama.....pod tim vetrakem je takovej zeleznej vetrnik......to tam ma po vymene zustat??? nebo jak?? a jak proboha sundam ten starej vetrak??:mad: (viz obr.)http://im.lide.cz/photo/big/09/99/8082896-17020999.jpg a jak zjistim jakej si mam koupit?? jaky by mel mit zhruba otacky a decibely??? abych ho co nejmin slisel .....fakt si neumim poradit..takze predem diky za pomoc......a cawes (moje icq:344-518-861-pls nekdo mi pomocte)
Re: dotaz na vetracek na MB MSI n1996
jednak se doporučuju kouknout na výrobky arctic cooling a k dotazu o co konkrétně jde v té fotce poznám starej box intelu nic moc teda už sám vrčí jako letadlo na vysílačku a jinak když už si tedy něco málo složil moh bys vědět že existuje něco jako chladič chipsetu a pak cpu cooler vic se toho v pc moc nenajde leda u lidí třeba takovej kamikaze tady z fora čekám někdy že si z toho udělá větrník :)
Re: dotaz na vetracek na MB MSI n1996
Citace:
Původně odeslal
Kris007
zdravim, potreboval bych pomoct.......mam takovej problem.
To je ale prekvapeni, ze tu nekdo potrebuje poradit od druhych, asi v tom nejspis bude spocivat smysl "diskuzniho fora".....
Citace:
Původně odeslal
Kris007
U myho MB MSI n1996
Neznam, nenasel jsem, nikdy se deska tohoto oznaceni nevyrabela....
Citace:
Původně odeslal
Kris007
zacal strasne rvat vetrak a uz se to neda vydrzet...rozhodl sem se ze koupim novej...
to je dobre
Citace:
Původně odeslal
Kris007
ale sem lama.....
to je spatne
Citace:
Původně odeslal
Kris007
pod tim vetrakem je takovej zeleznej vetrnik......
to je hlinik, ale neva :-) . Rika se tomu pasivni cast, tedy pasiv.
Citace:
Původně odeslal
Kris007
to tam ma po vymene zustat??? nebo jak??
podle toho, jestli koupis jenom samostatny vetrak, nebo cely novy chladic (vetrak i s pasivem). Vzhledem k tomu, ze si "lama" urcite bys mel potize pridelat novy vetrak na stary pasiv (zeleznej vetrnik), takze si radsi kup celej chladic.
Citace:
Původně odeslal
Kris007
a jak proboha sundam ten starej vetrak??:mad: (viz obr.)
normalne, prohlidni si ten uchycovaci mechanizmus a bud ti to dojde, nebo se do toho nepoustej
Citace:
Původně odeslal
Kris007
a jak zjistim jakej si mam koupit?? jaky by mel mit zhruba otacky a decibely??? abych ho co nejmin slisel .....
slYsel - vyjmenovaná slova po L je hned prvni
Nevim co je pod tim za procesor (oznaceni, frekvence MHz), coz je jedina informace kterou potrebujes pro nakup noveho chladice vedet - a tu jsi nenapsal. Jinak v tom taky poznavam dost stary box intel (asi P IV ?).
Citace:
Původně odeslal
Kris007
fakt si neumim poradit..takze predem diky za pomoc......a cawes (moje icq:344-518-861-pls nekdo mi pomocte)
[/QUOTE]
pomoZte
Ted jsou jenom tri moznosti:
a) prisel si vykalenej z hospody a delas si z nas prdel
b) vezmes celou bednu do podpazi a naklusas nekam do PC shopu kde to vyresi za tebe
c) napises co mas za procesor a poradime konkretni chladic (koupil bych celej chladic ceny jsou okolo 300,- , ten arctic cooling taky muzu doporucit)