Chyba v sintaxi na příkazovém řádku
Cus all.
Takový menší problém. Po čísté instalaci OS Win XP sp2 prof. nelze spustit některé exe soubory. Následně to vyhodí tuhle hlášku:
http://img207.imageshack.us/img207/8052/beznzvurw2.png
Co s tím? Že by vadné instalační CD?? Instalace ale proběhla naprosto v pořádku?!
Instaluje se to na PC viz podpis.
Re: Chyba v sintaxi na příkazovém řádku
J abych t ovidel na nejaky HW problem, zkus si otestovat pameti memtestem, pripadne potom komp potrap v prime.
paměti jsou 100% OK těma to nebude
a už si s timhle CD nainstaloval někdy řádně widle?
Nevim nevim jestli cista instalace XP SP2 obsahuje WMP11. Musel jsi aktualizovat z webu MS, cili bych tipnul na pochroumana data a nespravne ukoncena nebo stornovana aktualizace.
Cus all
To xvojta: rejpale :)
To scot666: Nechal jsem přes noc zapnutý memtest (bez chyb)
To sebad: tak tohle CD již používám delší čas - a vždy bez problémů (je to "okopírovaná originálka") Ale v tom problém dozajista není! (ta co mi předevčírem praskla :-( :-(
To Halen: WMP11 jsem pouze zkusil, PC nebyl aktualizován ani jinak upravován - prostě instalace panna :-)
Zajmavé je, že zatím!!!! jdou bez problémů spustit exe soubory skoro všechny - minulou instalaci nešlo 90% exe souborů. zatím jsem nespustil na téhle instalačce pouze exe soubroy WMP 10, WMP 11, +Microsoft net Framework 2,
Když je ale rozbalím (Ctrl+Page Down) tak instalace proběhne bez problémů.
Nemuzes prece zkouset instalovat/spoustet WMP11 a dalsi produkty, ktere vyzaduji WGA certifikaci. Na instalaci ciste jako panna jeste nemas stazenou zakladni aktualizaci pro zjisteni pravosti Windows. Takze zakopany pes bude pravdepodobne v tomhle. Zkus IE7, jestli pojede, ten si taky zada overeni pravosti Windows.
Ale "ověření paravosti" Win se přeci děle přes wpa.dlb a internet ne? Tak moc zase tomu ale nerozumím. Jinak tohle hlásí i u WMP 10 a ten "ověření nepotřebuje! Jinak pokud je rozbalím tak instalovat jdou.
Citace:
Původně odeslal
Gizmo_CZ
Ale "ověření paravosti" Win se přeci děle přes wpa.dlb a internet ne? Tak moc zase tomu ale nerozumím. Jinak tohle hlásí i u WMP 10 a ten "ověření nepotřebuje! Jinak pokud je rozbalím tak instalovat jdou.
Starý MS Installer ;)
Taky jsem si to myslel, ale teď když je Win. úplně aktualizovaný, tak to dělá stále? Problém je už jen u instalace WMP10 a 11 IE7 šlo bez problémů? Zkoušel jsem i stáhnout novou instalačku a nepomohlo to?! No nic zkusím si od kamoše vzít jeho instal CD co to udělá? Zatím moc díky za rady.