...a asi jsem si nevybral to správný. Za takovej ošuntělej kus plechu chtěli litr, prej to je k fordu!!! Je to hrůza, kde se dá sehnat něco kolem dvou až pěti stovek? Nemůžete mi někdo něco splašit?
Nebo - koupím za 100 AQ výměník :)
Printable View
...a asi jsem si nevybral to správný. Za takovej ošuntělej kus plechu chtěli litr, prej to je k fordu!!! Je to hrůza, kde se dá sehnat něco kolem dvou až pěti stovek? Nemůžete mi někdo něco splašit?
Nebo - koupím za 100 AQ výměník :)
Vali se mi ve sklepe chladic z fabie...nehces? Snad by se ti vlezl na cely bok casu ;D Nak
Ale to není z topení že? Tak to neeee :-oCitace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
dyt je peknej, novej, hlinik se jeste krasne sviti....akorat byl pouzivanej v letadle na Nissanu 1200ccm...tak je tam dost musek a hmyzu ;D Nak
mam doma 2x vymenik z fabie/favorita(zhruba20x10x4cm) a mozna se jich budu zbavovat... a pokud ne muzu se zeptat u nas na vrakaci, kdyz sem tam byl naposled meli jich tam jeste hodne... cena byla 150,- za kus
to se mi zda dost male 20x10x4cm ??
v aute je to vetsi ne?
to byl hoodne hrubej odhad :oops: nejsem doma a nemuzu rict pravy rozmery ale aktulni odhad je teda tak 28x12x5 cm :wink:Citace:
Původně odeslal Hrochoslon
2Marty
do nebusic si tedy nakoupim pro jistotu nejaky hadice navic a dyz tak to tam nejak dame do kupy..
hrnec pro jistotu vemu taky
150? :o a nemate niekto nieco take aj na Slovensku? Kupil by som jeden/dva...
Hrochoslon: OK, klíďo. Přikoupím hadice a uvidíme co se dá dělat :) Ale nevím jak se moje čerpadlo bude tvářit na sání kolem dvou metrů.
jejda, 1000,- za radiátor z vrakáče. Já se ptal u Lišky - to je něco jako mototechna. No a maj nový radiátory na škodovky za asi 650,-. Jsou teda hliníkový a jinak docela pěkný.
Ze škodovky už nechci, měl jsem ho a přijde mi neskladnej.
Uvažuju o nějakým z Opela, mám doma náčrtek a novej přijde na 1020Kč. Rozměry jsou cca. 185x220x35 nebo tak nějak.
Khandar nemohl bys ten vymenik vyfotit a nahodit presny rozmery?
do budes tu nadrz opravdu zakopavat do zeme? :wink:Citace:
Původně odeslal Marty
dyz ten barel das na zem a komp bude na stole tak sani bych videl kolem metru ne? kdyz pak ty hadice budou v rovine tak to cerpadlo zas tak moc nezatizi -kor to tvoje
OK, uvidím. Zatím jsem to měl tak že čerpadlo a nádrž byla přibližně v rovině, možná níž, než čerpadlo.Citace:
Původně odeslal Hrochoslon