V Mileniích vše OK. U XP jen blikne logo a konec (vytuhne to). Je mi jasný, že je potřeba to v těch XPčkách nějak nastavit, ale jak ?
Předem díkec za radu.
Printable View
V Mileniích vše OK. U XP jen blikne logo a konec (vytuhne to). Je mi jasný, že je potřeba to v těch XPčkách nějak nastavit, ale jak ?
Předem díkec za radu.
:oops: mno, rad by som ti poradil, kedze na XP-ckach mi to vpohode slape... - ALE mohol by si to popisat podrobnejsie - to ti jako vytuhnu XP-cka, ak mas pripojenu telku... ???Citace:
Původně odeslal Jurajda.P
Přesně tak, klasika napojím bednu na komp. Zapnu komp, na Tv naběhne systém (test ramky...), pak se objeví logo XP, chvilku to šrotuje zmizne obraz (černá obrazovka) a dál se nic neděje. Pomůže jen odpojení od Tv a následný restart, pak XP naběhnou bez problému. V Miléniích opravdu vše ok - filmy, hry - nářez obraz.
No ja mam TV standardne odpojenu a pripajam ju az ked chcem pozerat naky film - TV pripojim az po nabehu XP-cok - potom v ovladacoch (Control Panel) v zalozke "monitory" povolim TV-out a je to (este potom nastavim rozlisenie...)
Dělám to taky tak.Citace:
Původně odeslal Marcelino
...že by to bylo až tak jednoduchý ? Mám, ale pocit, že už sem to zkoušel a bezvýsledně. Uvidíme...
Mám ještě jeden dotaz, chtěl bych propojit bednu co mám v obýváku, je to cca. 7-8 metrů od kompu. Slyšel jsem, že může docházet k nějakým ztrátám na větší vzdálenost. Je to moc těch 8 metrů ?
Mam od urcitej verzie driverov (!), tusim 9016, podobnu skusenost, a to pod vsetkymi Windows. Ide o to, ze v dobe od spustania PC po nabootovanie do prostredia Windows musim vypnut monitor. Ved napokon chcem pouzivat TV Out, takze nie je to nejaky problem. Pokial vsak chcem pouzivat aj monitor, staci ho potom zapnut a pracovat bud v primary, alebo clone rezime... A ta dlzka kabla je problematicka ak ti to niekto skuseny neodtieni... Inac cim kratsie, tym lepsie...
Já mám kabel 7m a ještě na dvou místech napojovanej a šlape to bez problémů.
Ja taky, kabel mam 10m, no problem.Citace:
Původně odeslal goodji
ja pouzivam 10m kabel S-video -> S-video (inac super lacak za cca tusim 180Sk) a slape to absolutne paradne ... 8-)
kaberl takhle dlouhej by nemel byt problem..jinak ja mam tv-out pripojenej porad a slape od zaponuti pocitace az po praci v xp..zadny zatuh...takze prece jen je neco shnileho ve state danskem :-((( ja bych sel do preinstal ovladacu...to je prece zakladni vec,ta musi fungovat
To máš asi pravdu, něco shnilého v tom opravdu je. Původní ovladače mám 2.2 přímo z instalačního céda ke kartě. Asi před 14 dny jsem je přeinstalovával na 3.1, ale dělalo to dost bordel např. v mafii (rozházená grafika, plovoucí písmena...) tak sem tam vrátil ty původní. Vše šlape v pohodě i ten Tv-Out (samozřejmě jen v rámci milénií - tam, ale bez nejmenší chyby). Včera jsem se pokoušel ty starý ovladače přeinstalovat na 2.5. Ohlásilo mi to chybu (něco jako, že chybí ovladač videa - nechápu, ...to stejný mi napsalo i v mileniích) tak jsem zkoušel zase ty 3.1 a i ty mi ohlásili chybu (už ani nevím jakou). Vo co tomu de ? Dneska to komplet všecko přeinstaluju a bude ??? Na reklamaci kašlu, podle mě je něco špatně v systému. Při nejhorším budu pouštět filmy jen v mileniích. Ale stejně čím to může být ?
dej vedet az to komplet preinstal...mafia uz KONECNE v catalyst 3.2 nezlobi (cary,pismena v menu atd.),takze smele do toho...hod tam novy xp + 3.2 catalyst a MUSI to fungovat a na WIN ME se vyprdni na co 2 systemy...jeste k tomu ME jsou shit :-))) sorry
Je to naprosto Ok. Přeinstaloval jsem XP, hodil tam ty nový drivery (3.2) a ten Tv-Out se konečně naprosto v pohodě rozjel :D . Teďka řeším trošku jinej problém... Jakože když jsem si kupoval grafárnu tak mě ty k… k tomu samozřejmě nedali vůbec nic. V krabici byla jen karta + CD. Ze začátku mě to vůbec nevadilo (až do včerejška), než jsem zjistil, že se naprosto nedá sehnat redukce z Tv-Outu na koax (zatím ji mám půjčenou od kámoše). To mě došlo asi po 4 hodinovým lítání po Brně, kdy jsem prošel asi 12 shopů se vším možným od elektra, přes audio video, repasy až po klasický komplo-obchody).
Kdybyste náhodou někdo věděli kde se to dá koupit nebo ještě líp jak se to dá vyrobit (vím, že stačí zapojit jen 2 kolíky z 8, ale jaký ? Jestli má někdo nějaký schéma nebo zkušenost…
Moc díkec
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=4881Citace:
Původně odeslal Jurajda.P
A je toho tady ve foru vic - staci jen hledat. :wink:
ja bych tech tvych 8m resil v pohode cinchema...ten tv-out nemuze bejt tak hroznej...10m kabel cinch-cinch stoji par petek...jinak nejaky zapojeni kabelu je tady :
http://www.tydyt.cz/kabely/index.htm
Ja mam TV zapojenou na 10m cinch-cinch kabel a vypadato dobre.ALe nejdou mi titulky na TV,nevite jak na to?
proc by ti nemeli jet titulky na telce??? nainstaluj si direct filter...divxg400 + wmp 6.4 (mplayer2.exe) a to je ta nejednudussi a nejlepsi kombinace..a neni duvod proc by to nemelo jit..
Titulky jedou,musel jsem stahnout novy Vobsub.ten stary mi s DiVx 5.0.3 nejel.
nevite, proc mi nejdou roztahnout nektere filmy?
ja roztahnout...pouzivej wmp 6.4..jinak roztahnout jestli myslis 4:3 treba ze 16:9..to dela divxg400 i vobsub to asi umi,ffdshow urcite atd..uz skoro vsechny directshow filtery nebo jsem koukal,ze skoro vsechny prehravace (mv2player atd..)