Pri prehravani videa alebo hrani hier sa mi okna nahodne minimalizuju
zdravim mam takyto problem.. pri prehravani videa: je jedno akym softom ci uz WMP, BSplayer, mediaplayer.. alebo pri hrani akejkolvek hry: ci uz X3, stalker, supreme commander.. proste pri hocicom sa mi po case - niekedy po minute niekedy po hodine - z nicoho nic minimalizuje okno danej aplikacie v ktorej som.. proste dost to nasere ked sa nieco hrate a zrazu sa okno minimalizuje.. ked na to okno co je na liste znova kliknem tak zasa fungujem normalne dalej - normalne sa zasa hram proste nieco sa niekde deje co mi toto vykonava.. na pozadi mi bezi len nod a zonealarm no aj ked obe aplikacie vypnem proste mam holy win pusteni bez nicoho tak aj pri tom sa to deje.. robilo mi to aj na starej doske.. mam novu dosku a preinstalovany win a rovnake problemy.. takze hardwarom to neni..
uz ma sere ked napr. hram oblivion alebo stalkera alebo kukam film a sa mi to nahodne minimalizuje..
mimochodom skusil som uuuplne inu verziu windowsov - xp home aj prof. - a robi to tiez mam nainstalovane sice tie iste programy ale zacinam mat podozrenie na smart doctor - ten soft od asusu na grafiky ze to robi..
je neaky soft co mi napevno zamkne okna?
vraj ma stym viacero ludi problem ale riesenie nikde.. pretaktovanie/nepretaktovanie na to nema vplyv..
zozstava athlon 3500+/ eax 1950pro / asus mvp
Re: Pri prehravani videa alebo hrani hier sa mi okna nahodne minimalizuju
Zacni vylucoavciou metodou, odinstaluj najprv ten Smart Doctor, potom skontroluj system na adware, viry a podobnu haved.
to som vsetko samozrejme ze skusal vzdy u vsetkych verzi winov ale problem sa neodstranil.. viem ze s tymto problemom som neni sam a ty co maju rovnaky problem ma zaujimaju ako to vyriesili
dik
edit:
takze smart doctor to nie je.. hmm uz ostava len nod alebo catalyst alebo zonealarm alebo everest - nic ine mi nebezi.. som z toho nanervy
Preco Ti bezi Everest? Ved ten pouzivam iba na testy. Skus este zamenit NODa za nejaky free antivir a Zonealarm napr. za Keria a skus znova, musis ist na to proste vylucovacou metodou.
EDIT: Mas v Catalystoch zapnuty VPU Recover? Skus ho vypnut...
Mel jsem stejny problem. Presne takovy, jako popisujes. Pomohl mi MWAV. Nasel v souborovem systemu nejaky adware, ktery ostatni anti-adware programy nenasly. Bohuzel situace je ted takova, ze MWAV lecil pouze do 1.6.2007 (promo akce) a ted uz jen kontroluje. Nodem to nebude (zcela urcite, nepouzivam ho), VPU recover to take neni. Zkus udelat vypis z HijackThis a log vlozit sem do threadu jako txt prilohu.
hej everesta mam zapateho koli teplote.. ked som ho vypol tak sa mi odvtedy ooooovela menej minimalizovalo okno s hrou.. takze mam podozrenie ze everest moze za moje problemy.. teraz to sledujem a za dva dni sa mi len raz minimalizovalo okno s hrou bez neho co s nim sa robilo bezne 2x-3x za hodinu takze asi everest za to mohol.. no snad som tomu prisiel na chlp uvidim budem sledovat.. skusim ten maw ci co to je ale mam zonealarma a ten hlada sam spyware tak neverim ze nieco mam ale preistotu to skusim..
diky za odpovede.. ak este niekto ma neaky napad tak sem snim
dik