nefunkční mikrofon pod Vista
Prosím o pomoc nefunguje mi mikrofon ve Skype. Mám připojený mikrofon k integrované zvukovce a nefunguje.Kde se ve Vistě může nastavit?
Re: nefunkční mikrofon pod Vista
Zvuky - ovládací panely? Zkontroluj i nastavení hlasitosti, a zda je vůbec zapnutý.
Citace:
Původně odeslal
Zdenek Dubnicky
Zvuky - ovládací panely? Zkontroluj i nastavení hlasitosti, a zda je vůbec zapnutý.
zapnutý ? normálně myslíš v konektoru, to je, ale nevím jestli se nějak musí povolit v té Vistě.
1 Příloh-a(y)
Citace:
Původně odeslal
Zdenek Dubnicky
Obr snad řekne více...
Díky moc za ochotu.Ale já tam ani nemám u té ikony mikrofonu tu zelenou značku.Nevím kde bude chyba.Jen jsem nainstaloval Vistu a zapojil mikrofon tím jsem myslel že to stačí.Ale pravděpodobně Vista ani neví že je nějaký mikrofon zapojený.
Mění se to záložkou "use this device"
Citace:
Původně odeslal
Zdenek Dubnicky
Mění se to záložkou "use this device"
Mám originál českou verzi. Tak musíš na mě česky. Jsem z toho trochu zklamaný z porovnání WinXP.
Když dáš vlastnosti toho mikrofonu, tak dole je listbox v kterém vyber použít toto zařízení.
Citace:
Původně odeslal
Dusan
Mám originál českou verzi. Tak musíš na mě česky. Jsem z toho trochu zklamaný z porovnání WinXP.
Nuz ten Tvoj problem bol podobny mojmu. Nainstaloval som ovladace pre SB Audigy 4, vsetko prebehlo OK, prehravace sa tvarili ze prehravaju audio subory, no vystup nebol ziadny. Az kym som neprisiel na to, ze musim prepnut 16bit na 24 bit vystup :o Potom to uz hralo :)
Citace:
Původně odeslal
daggy
Nuz ten Tvoj problem bol podobny mojmu. Nainstaloval som ovladace pre SB Audigy 4, vsetko prebehlo OK, prehravace sa tvarili ze prehravaju audio subory, no vystup nebol ziadny. Az kym som neprisiel na to, ze musim prepnut 16bit na 24 bit vystup :o Potom to uz hralo :)
no a kde se to přepíná. Já jsem žádnou zvukovku neinstaloval,protože je tam integrovaná.