Dobrý den všem.
Uvažuju o instalaci Merak Mail Serveru a potřeboval bych pomoct s administrací. Nevíte někdo o českém návodu, případně nějaké diskuzi, která se tím zabývá?
Printable View
Dobrý den všem.
Uvažuju o instalaci Merak Mail Serveru a potřeboval bych pomoct s administrací. Nevíte někdo o českém návodu, případně nějaké diskuzi, která se tím zabývá?
Vzhledem k tomu, že název thredu je "Jak na mailserver?" a na první stránce jsou jmenovány např. WinProxy, hmailserver, Kerio atd., nezdá se mi ten dodaz příliš OT. A skutečně jsem hledal (možná špatně) a nenašel (možná není co) a proto jsem to dal sem, abych nezakládal zbytečně nový thread.
Tak jsem čekal jak se to tady rozjede a každý bude chtít poradit a ono nic... Myslel jsem, že Merak používá dost lidí, aby se našel někdo, kdo poradí. Stejně ale díky adminům (modům) za vytvoření samostatného threadu. Možná se to časem chytí.
Osobne tehle srv neznam vubec a pokud vim, tak aktualne se pouziva temer vyhradne postfix (+ samo nejaky wokeni veci). Takze tu asi tezko muzes ocekavat nejakou bourlivou diskusi.
Pravda; btw Merak pouziva napriklad tcpip.cz, tak zkus nekde sehnat dalsi lidi, treba budou vedet :)
Diskusní fórum pro Merak Mail Server
http://linuxforum.icewarp.com/