Win XP SP1 a driver pro AMD X2??
Zdravim,mam uz nejakou dobu X2 4400+.Chtel jsem si do PC nahrat nejnovejsi ovladac,ale ten bohuzel nejde,jelikoz nemam win XP s SP2,ale stale SP1.Puvodni driver byl jeste na jednojadrovy A64.Bohuzel jsem ale mel spatny zkusenosti s SP2 pri jeho instalovani,takze ted se uz bojim ho do PC instalovat.Zajima me tedy,jestli neni nejaky CPU driver pro X2-jku a XP s SP1.Diky
Re: Win XP SP1 a driver pro AMD X2??
Oh. Uz se ani nedivim, ze mas velky problemy se sekanim a zavirovavanim (resis v jinem dredu). Nainstaluj co nejdrive SP2 + prislusne aktualizace od MS, jinak se viru nezbavis. Na tomhle HW nebudes mit s instalaci SP2 problemy, to byvalo drive. Asi uz se vubec nepredpoklada, ze by nekdo nemel nainstalovany SP2 a tezko bys shanel ovladac pouze pro SP1.
No bylo by nejlepsi asi nainstalovat ciste widle uz se SP2. Dodatecne instalovani SP2 do jeteho systemu se mi taky nikdy moc neosvedcilo :-(
Citace:
Původně odeslal
Halen
Oh. Uz se ani nedivim, ze mas velky problemy se sekanim a zavirovavanim (resis v jinem dredu). Nainstaluj co nejdrive SP2 + prislusne aktualizace od MS, jinak se viru nezbavis. Na tomhle HW nebudes mit s instalaci SP2 problemy, to byvalo drive. Asi uz se vubec nepredpoklada, ze by nekdo nemel nainstalovany SP2 a tezko bys shanel ovladac pouze pro SP1.
No nevim jestli sekani bude zpusobeny zrovna tim ze nemam SP2...
Jinak prave tech problemu na tomhle HW se obavam,protoze kdyz jsem si toto PC porizoval,tak jsem mel pouze boot CD s SP1.Po nainstalovani jsem hned nahral SP2 (dodatecne) no a PC bylo zniceho nic totalne KO.Po restartu PC mi win nabihaly tak,ze se pouze ukazala ta prvni obrazovka ze se nacitaji win XP a hned nasledoval restart.Tohle to delalo porad dokola,takze jeste dokud byla cista instalace win,tak jsem to vsechno vymazal a znova nahral XP SP1 a od te doby jsem tam SP2 nedaval.Bojim se ze se stane znova to same.A PC se mi uz formatovat nechce.Mam v tom spoustu veci a hlavne nemam tolik casu se zabyvat zase vsemi instalacemi a nastavovanim.Ale rad bych tam to SP2 mel (pozdeji treba i SP3 o kterem se hovori ze by mel take byt).
Citace:
Původně odeslal
MV
No bylo by nejlepsi asi nainstalovat ciste widle uz se SP2. Dodatecne instalovani SP2 do jeteho systemu se mi taky nikdy moc neosvedcilo :-(
To je prave to,tu cistou instalaci se mi vazne delat nechce.Jinak osobne si myslim ze system mi slape opravdu perfektne,az tedy na to ze se to posledni dobou zacalo sekat (pisu v jinem threadu) a ze jsem nasel nejaky ty viry.A to to prohlizim vsim moznym pomalu kazdy den.
Citace:
Původně odeslal
MV
No ja mam podobne skusenosti, ak som dodatocne instaloval SP2, system nebezal korektne, casto mi padali aplikacie, potom som integroval SP2 do instalacky a slape to vyborne. Cize SP2ky sa neboj, len si ho integruj do instalacky aj s novymi zaplatami a urcite to pojde lepsie.