-
Zdroj?
nevim kam to zaradit ..je to urcite lamerskej dotaz ale muze mit slabej zdroj (200W) primej vliv na to ze cpu nejede na vyssi frekvenci? ..ikdyz teplota je ok ..proste je to nestabilni ikdyz zvysim treba jen nasobic .ne fsb takze by to deskou bejt nemelo ne? ..zajma me hlavne jestli ten zdroj muze mit vliv nebo ne
-
Zdroj
Jakej máš zdroj tak to rozhoduje taky o tom co si s počítačem můžeš dovolit (víc zařízení, taktování, apod...)
Zálěží co vše na tom máš už připojený ! vyplatí se investovat do něčeho silnějšího.
-
Mne sa komp zvykol resetnúť pri veľkom zaťažení, keď som mal zdroj len 200W. Po výmene za 300W problémy prestali...
-
já myslím, že 200W je v pohodě, kór v tvým případě.
ja měl taky 200W noname zdroj a jak pak jsem Durona potrapil ;D
myslím, že v tvým případě by pomohlo zvýšení napětí a zlepšení chlazení (vodník), ale taky je možný, že ses dostal na maximum toho procáku...
918Mhz není zas tak katastrofální...
-
re
no takze zdroj sem skusil jinej a tim to neni ..no 918 sice de ale nechce mi to jet na fsb 133 :(( ..proste shit deska s tim nic neudelam
-
Je to tak...proste na danu zostavu netrebalo 300 W zdroj. Mal som nieco podobne ale Duron z 600 na 950 na 1,85V a v pohode 200W postacoval.
-
Možno naozaj 200-ka stačí a ja som ju mal nejakú blbú... To nevylučujem...
Ale v mojom prípade som tam toho mal viac... CDRom, CDRW, DVD, 2x disky, plus 3 ventilátory... :wink:
-
Zdroj?
Jeste se chci zeptat ze kdyz tam dam misto toho puvodniho 235watovej (neni novej) tak on se hodne hreje ..zachriva to i zvenku celou zadni cast casu je to normalni nebo je v nem neco skurvenyho a mam tam vratit ten 200w
-
těžko říct, ale jestli se ta 200w min hřála, tak bych ji tam nechal +35W skoro nic neznamená.