Pomooooocc z powercolor radeonem 9700
Koupil sem si powercolor radeona 9700 a po radne instalaci a to i na vice compech a ruznymi drivery karta nema vykon jaky by mnela mit v 3D marku 2001 se dava pouze 12 000 bodu po ciste installaci systemu v 3D marku 2003 dava kolem 4700 kartu sem netaktoval je osazena pamnetmi 3,6ns infenon nema na pametech chladice ma cervenou PCB a cerny atinacky chladic ma to byt power color ale zadny progarm mi to nehlasi karta se hlasi jako ati tech neznama a nebo jeste lepe ???? karta byla prodana jako powercolor radeon 9700 evil commando 2 gold
karta se mi zda jako naprosty shit tak cekam na reklamaci chci se zeptat jestli je to u OEM vyrobcu normalci (to mi rekl technik ze jak to neni original ze je to shit) a ze je to uppllne normalni ze karta je pomala navic ze se karta nikde nehlasi jako powercolor a nebo r9700 navic se mi nepodarilo flashnout bios protoze p/n na karte je nejake divne a zadny program mi ho softwearove nechce ukazat a tak se ptam jestli je to normalni ze je karta pomala a jestli se to deje jen u power color nebo i jinde a nebo jestli mam jen proste spatny kus a jakou znacku vzit radsi jak zjistit p/n karty abych ji mohl flashnout a nakonec jak dokozat kdyz by to byla jen zabalena 9500pro jako 9700 ze je to podvod jeste sem nenasel soft to by mne ukazal nejake normalni informace
Mozna ze ji udelal sapphire ale
nehlasi se nikde a nejsem zadnej lamak mam ty nejnovejsi drivery atd...
zkousel sem vseky utils a kazda ukazuje ze je to neznama karta pri lepci ati technologies navic nevim jak z ni dostat P/N abych mohl odemknout bios a taktovat pn na karte je podle atiflash.exe spatne kdyz pouziju radedit tak mi to ukaze ze je karta lock ale zase zadny p/n coz mne sere a navic sem za ni dal 9500kc predtim sem mnel geforce 4200@4600 od gainwarda ale musel sem ji rma coz mne sere stala 6500 kamarad si koupil uplne stejnou porad mu jede a ma 13500bodu!!! a ja z kartou za 9500 jen 12000 a to mam new drivery a nemam pustenej antivirak atd... clean instal win xp takze mi netvrdte ze to je ok protoze tohle se mi zda jako ta nejhorsi koupe nebo jako co ma na ty karte bejt tak super protoze mne dava proste kurvesku malo bodu myslim ze kdybych sel do 4600 treba zase gainward tak si hodne polepsim proste mi reknete co je tak uzasnyho na karte co stoji skoro deset klacku a ma vykon napicu
a jak rikam compa ma nastavenyho na max vykon a tohle sem upravdu necekal jinak se chcu jeste zeptat jak tu kartu teda otevrit abych ji mohl taktnout na kolik se daji dat infenon 3.6ns a jakto ze typani na future marku maji o moooc vic bodu ? z 9700.....
dalsi soft mod ? 9700 + soft script na 9800= vykon???
ted sem si procital clanky a nekdo se tu o tomhle zminil je to mozne ?!?
2:TIMELORD no vim ze to pece jen mne zajima jak to tam upevnim mam tam dat nejaky chladic typu chipset nebo jen mali ctverecek a pastu druhe reseni je asi lepci co