Win Xp v leste niesu vidiet beziace prog
Kamarat ma kompa a nejako :) sa mu podarilo zrusit (neviem ci to dobre napisem)
panel kde su beziace programy, ked sa nejaky prog spusti tak nabehne aj dole na listu ale on tam nic nema (teda listu ma ale nic na nej nieje :D)
programy si moze prepinat len pomocou ALT+Tab
viem ze sa to da niekde aktivovat v reg. ale kde :(
hladal som na strankach microsrotu a nic podobne som nenasiel
dik za radu
Re: Win Xp v leste niesu vidiet beziace prog
Také jsem měl podobné problémy, všechny je vyřešil "Taskbar Repair Tool" :
http://www.kellys-korner-xp.com/taskbarplus!.htm
Zkus stáhnout zkušební verzi a resetuj Taskbar do defaultu. Určitě to pomůže. Je to dobrý prográmek a ostrá verze stojí jen 5$. Stáhnul jsem ho původně i se serialem, ale ten prográmek mi udělal takovou službu, že jsem z vděčnosti poslal těch 5$ ...
Citace:
Původně odeslal
Karel_M
Také jsem měl podobné problémy, všechny je vyřešil "Taskbar Repair Tool" :
http://www.kellys-korner-xp.com/taskbarplus!.htm
Zkus stáhnout zkušební verzi a resetuj Taskbar do defaultu. Určitě to pomůže. Je to dobrý prográmek a ostrá verze stojí jen 5$. Stáhnul jsem ho původně i se serialem, ale ten prográmek mi udělal takovou službu, že jsem z vděčnosti poslal těch 5$ ...
Vyskusam uvidim zatial dakujem
pekny den
Jeste je tu moznost nejakeho viru, ptz zrejme po startu Windows hned umre explorer.exe, coz neni normalni. Zkuste jej spustit manualne (Start - Spustit) a projet antiviry.
IMO, pokud "umre" explorer.exe, tak zmizne cela lista a taky ikony na Plose a ze by si nejakej malware "posteloval" explorer.exe tak, aby jen nezobrazoval na liste otevreny aplikace....tak to se mi nepozdava... :)
Citace:
Původně odeslal
_Tomas
IMO, pokud "umre" explorer.exe, tak zmizne cela lista a taky ikony na Plose a ze by si nejakej malware "posteloval" explorer.exe tak, aby jen nezobrazoval na liste otevreny aplikace....tak to se mi nepozdava... :)
Ano, zmizi cela lista, necetl jsem pozorne, ze mu zmizi jen programy z listy. Ale ikony na Plose ti zustanou i po zabiti exploreru.