Vzhledem k tomu, že si nechci zničit svůj krásný :-) nový počítač tak by mě zajímal váš názor na to co by se stalo kdybych hodil FSB na 200 a multiplikátor na 10.
Printable View
Vzhledem k tomu, že si nechci zničit svůj krásný :-) nový počítač tak by mě zajímal váš názor na to co by se stalo kdybych hodil FSB na 200 a multiplikátor na 10.
Len najskôr musíš napísať aký procesor to máš.......Palomino?,THB A? THB B?
Je THBreed B, zkusil jsem to v tom biosu nastavit a DDRka se nastavily na 400 Mhz coz je super bohuzel rychlost AGP/PCI uz tak super nebyla a ja nevim jak snizit ten pomer mezi FSB a AGP/PCI
Mne to tiež chodí na FSB200MHz ale dočasne som znížil na FSB 190.
Pozri sa sem, tu sa to riešilo: http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=14494
Takze to vyzera tak ze AMD zacina vyrabat uz vsetky procaky ako Tbredy B0, kamos minuly tyzden kupil 2000+ a je to B0. Teraz tu mame 1800+ B0. To je super, lebo 1700+ sa uz zle zhanaju. To som zvedavy na kolko pojdu 1800+, stacilo by keby sli aspon ako 1700+ :lol:
Posledné štandardné frekvencie PCI/AGP sú pri FSB 166... Keď Ti to bežalo na FSB 200 a nechceš mať také vysoké PCI, :arrow: tak klesnúť na nejakých FSB 180 a to by nemalo robiť problémy...
Pomer PCI a FSB sa na Epoxe (s výnimkou tých, ktoré majú AGP/PCI lock) mení automaticky, s tým nič nenarobíš...