mam vyhlidnuty koss porta pro, ale zajimalo by me esi v podobny cenovy kategorii nejsou naky lepsi, spis pro domaci poslech, radsi uzavreny
Printable View
mam vyhlidnuty koss porta pro, ale zajimalo by me esi v podobny cenovy kategorii nejsou naky lepsi, spis pro domaci poslech, radsi uzavreny
nevim, ale vsude basnej vo tedlech kosacich, taky vo nich premejslim :wink:
popadni Technics RP-F800 - info pres PM :wink:
http://www.hifichoice.co.uk/review_read.asp?ID=489
Ne, ty bych nebral, zkus KOSS - ověřená kvalita!!!
KOSS UR-30
kmitočtový rozsah » 18 - 20.000 Hz
zkreslení » pod 0,2 %
citlivost » 101 dB SPL (1 mW)
impedance » 100 Ohm
hmotnost » 340 g
přívodní kabel » přímý 2,5 m, 2 vstupy, 3,5 mm zlacený Jack
měkké uzavřené koženkové náušníky » maximální izolace od okolního prostředí
Cena: 1 586,00 Kč
[/url]www.progamingshop.cz
Nebo: PortaPro Cena: 2 458,30 Kč, to sou nejlepší sluchátka na trhu!!!!
kmitočtový rozsah » 15 - 25.000 Hz
zkreslení » pod 0,2 %
citlivost » 101 dB SPL (1 mW)
impedance » 60 Ohm
hmotnost » 80 g
přívodní kabel » přímý 2,5 m, 2 vstupy, 3,5 mm zlacený Jack
molitanové náušníky »
příslušentví » zlacená redukce 3,5/6,3 mm Jack, elegantní kožená brašnička
Taky je mám a su spokojen až moc!!! A ty BASSy to poravdu hraje jak ta nejlejpší hifi soustava, to stejný výšky! Di do nich, fakt.
2500 za sluchadla, to se me zda hodne. bylo by treba neco kvalitniho za litr?
Videl sem sluchatka za 70Kč.... :lol:
Kecas blbosti, mam KSC35 od KOSSe k discmanu ,to jsou stejny sluchatka jako Porta PRO akorat bez hrazdicky, ted sem si poridil ty technicse jak o nich pise glassman a je to uplne neco jineho, PortaPRO jsou proti tomu chrchlatka.Citace:
Původně odeslal Giovanni
Bohuzel mam problem ze ty technicse maji pomerne maly nausniky takze mi pri jejich noseni vadej brejle, ktery bohuzel nosit musim.
Kamikatze: pokud bys mel zajem o ty technicse za peknou cenu, posli mi PM
Giovanni, na takovy posty tu neni nikdo zvedavej, v zivote si neslysel jiny sluchatka nez ty tvoje a prohlasujes o Technics "ne ty bych nebral" aniz vubec tusis co jsou zac :evil: a tvrdit, ze Porta Pro jsou nejlepsi sluchatka na trhu je hovadina nejvetsiho kalibru, mas moc malej rozhled, hlavne ze delas chytryho :!:
taky ty koss porta pro maji vyhodu v tzv. dozivotni zaruce
Co třeba Koss UR-40? Já si nemůžu stěžovat... Jsou uzavřený, vejde se do nich i moje megaucho ;D ...
http://www.koss.cz/koss/ur40.jpg
Ja sešm si prave objednal KOSS UR-30 za 1420,- Kč (včetně DPH) odtud:
http://audioexpert.cz/dt/?id=5228#
UZ SE TESIM ;D ;D ;D
presne tak!!! Giovanni trosku neobjektivni..... :evil:Citace:
Původně odeslal Glassman
Za 2500,- se daj koupit SONY-MDR500DJ. Ty mám já, sic je používám pro DJing, ale nemužu si stěžovat. Maj vcelku slušný vlastnosti, i při přebuzení zkreslení není příliš znatelné (kvalitní Dyn. Ferit). Jsou to 1W a můžeš je zklidem používat jako bedničky ;D . Samo firma Technics je otázka sama pro sebe..."Vysoká" kvalita za...no velkou cenu. Myslím, že na smažení her jsou Technics škoda...
...Můj subjektivní názor.
2Giovanni: Přestaň laskavě rozhazovat tenhle tvůj obsah, do každýho treadu kde se vyskytuje slovo Sluchátka. Dík
Osobne by som bral Technics..ako ma DEEKAY resp. jedne uz mam doma :wink: a fakt dobra kavicka.
deekay se pres pm nak neozyva, tak sem objednal ty kosse porta pro
deekay se neozyval, protoze byl nemocnej...
mimochodem s tema Portama za tu cenu si to pekne vymnouk, zvlast dyz to chces ke kompu
hele ty odborniku (nemysleno ironicky :wink: ) co rikas na koss ksc 55 ? mam to k walkmanu, discmanu, mp3manü a podobnejm blbostem :-) stojej asi litr (jinak na amazonu stojej 400 :o )
kdo rikal ze ty sluchadla chci jenom ke kompu??
Braindead: No mozna by bylo vic namiste kdybys to ironicky myslel ;D
Ne vazne, na todle odbornik nejsem, jen mam doma jak ty technicse, tak ty KSC35 ktery jsou technicky shodny s Porta PRO takze vim jak velkej je v tom zvuykovej rozdil.
KSC55 sem neslysel, asi budou o kapanek horsi nez 35ky ale nemyslim ze u discmanu by to nejak extra vadilo :wink:
Ty si rikal ze bys nejradsi neco uzavrenyho...Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
nebyla to podminka, takle na lanparty aspon uslysm dys na me bude nekdo mluvit ;D
jasne, ja vezmu snad na lanparty technixe takze budes mit moznost porovnat :wink:Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
muhehe, uz sou konecne doma a mam pocit ze mi to vybasuje mozek z hlavy ;D :lol: