2 Příloh-a(y)
DELL D600 SOS - rozpadly pant displeje - dokaze nekdo opravit?
Hleda se dobra duse, ktera by dokazala sehnat nahradni a neposkozeny pravy pant pro DELL Latitude D600. Tatimu se uvolnil a po ohledani v Correctu (a po nafoceni dnes) muzu konstatovat, ze se uplne rozpadl.
V Correctu mi to i na pockani mohou opravit, ale jen pokud sezenu nahradni pravy pant (maji jen dva leve).
Diky MOC!
Re: DELL D600 - zniceny pant displeje
s pantem ti nepomuzu ale pokud budes resit neco s correctem tak urcite nechod do obchodu na doudlevecke... naposledy jsem tam sice byl tak pred rokem ale borec co tam byl sezral vsechnu chytrost sveta a chova se dost neomalene a arogantne....
Re: DELL D600 - zniceny pant displeje
Ja vim, ten prebarvenej zrzek je...rekneme...no, kdyz me vidi, vzdycky zaleze do skladu a funguje ten druhy. :-)
Od jiste doby objednavam a prebiram na Predenicke - neni problem se domluvit, ale taky je pravda, ze to nebylo pro me, co by jednotlivce. I kdyz je fakt, ze monitory jsem i tak vzdy vybiral na prodejne. Taky jsem psal dotaz na techniky na Predenickou a ne na prodejnu. Uvidime.
Kdybych to dokazal rozebrat bez nasili...v jednom miste se bohuzel zaseknu. Ono by to podle me jelo i bez toho zlomeneho krytu - samotny pant je nedotceny.
Tak mi to v Correctu zhodnotili podle fotek a pokusi se to opravit, pokud nebude poskozeny pant, i za skvelou cenu. No, snad by ev. zvladli i tu horsi variantu.
EDIT: Vyskytly se dva problémy: v Correctu pravděpodobně díl nemohou sehnat a táta si navíc myslel, že se to udělá na počkání. Teď to chce objednat u DELLu. Snad mu to vymluvím, pokud by to někdo na 4u dokázal za rozumnou cenu opravit (u DELLu za to podle mě dá tolik, co za repaslou D600).
Proč jen si rodiče v některých případech nedají a nedají říct!
Re: DELL D600 SOS - poskozeny pant displeje - dokaze nekdo opravit?
. . hele to je hrozna prkotina . . jedna se jen o ten plast, jo? . .
. . jak sam pises, ma to zamečky, ty je nutno vyhačkovat a ten plast celej zdelas . .
. . jo a ten plastik za kilčo dvě seženeš na aukru, tam je kupa notasu na dily, s tim prodejcem se jiste domluvis . .
.. zavolej do Dellu, zjisti predbeznou cenu opravy a rekni ji tatkovi, pak budeš mít klid .. :-) a čas na sehnani toho krytu pantu ..
Tak jsem to nechal prohlidnout, pant je v tahu, kryt je v poradku. Bohuzel v Correctu maji jen ten pant, ktery zrovna nepotrebuju (levy). Zrejme je to jedna z mala slabin D600.
Diky vsem za pomoc a hleda se pravy pant pro D600 :-)
2 Příloh-a(y)
Citace:
Původně odeslal
peta303
Tak jsem to nechal prohlidnout, pant je v tahu, kryt je v poradku. Bohuzel v Correctu maji jen ten pant, ktery zrovna nepotrebuju (levy). Zrejme je to jedna z mala slabin D600.
Diky vsem za pomoc a hleda se pravy pant pro D600 :-)
Zeptam se ti, zda by byl pravy pant. Nicmene u D600 to rozhodne neni bezna zavada, u Cckove rady umiraly skoro vsechny pravy panty po par letech, u Dcka je hodne zpevnili, takze skutecne je to o necem jinem.
EDIT: nevim kde ho mas presne praskly, nicmene pokud je to jen v pantiku, tak jsem ted zkusmo vyhrabal celej vrchni kryt s obema pantiky, tedy by ti to mohlo pomoct.
Mas pravdu - na Cckach to praska. Uz som to videl - notebook sa takmer vobec neprenasal, nikdy nepadol. A pravy pant sa jedneho dna rozpadol...
Citace:
Původně odeslal
Rainbow
Mas pravdu - na Cckach to praska. Uz som to videl - notebook sa takmer vobec neprenasal, nikdy nepadol. A pravy pant sa jedneho dna rozpadol...
Byla to dost vyrobni vada, ikdyz se notebook otviral nezne a ve stredu ramu, je stejne zajimavy, ze na 80% sel vzdycky prvni pravej pant, ikdyz jsou oba stejne provedeny :)
Dcko s prasklym pantem vidim abych pravdu rekl osobne prvne a to jsem jich videl pomerne dost :)
A to jsem během výměny zjistil, že do věčných lovišť šel i pant levý. :-)
Ještě jednou mnohokrát díky Tiktakovi, protože díky jemu jsem notebook zachránil. A vyměnit to během 20 minut dokáže i člověk relativně manuálně nezručný (já).