Do 10-12 tis. alebo menej za veľkoskladovú cenu. :roll:
Printable View
Do 10-12 tis. alebo menej za veľkoskladovú cenu. :roll:
Dobrej a za dobrou cenu je Hyundai Q790 ale když budeš chtít něco lepšího tak se koukni na Eizo, Sony, ....
Eizo a Sony sú na mňa pridrahé, ak môžeš hoď nejaký link na tech.parametre a ešte dotaz, kde sa dajú kúpiť Hyundai na Slovensku a za koľko???
17" iiYama Vision Master Pro 413 (HM703UT) alebo novsia HM704UTc
Parametre na www.iiyamask.sk alebo www.iiyama.cz
jj tu HM704UTc mam a je good! 8)Citace:
Původně odeslal Entita
Samsung 757NF
10 290,- Sk bez dane...
Aké sú tie Samsungy? Je veľký rozdiel medzi Dyna a Natural Flat?(aj tak nie je plochý ani jeden). A čo kvalita obrazu???
Natiral flat ma zakriveni valcovityho charakteru a to jen velmi velmi male, takze obrazovka vypada uplne plocha a ne jakou tinitronu nebo flatronu prohnuta dovnitr.
Dynaflat je pod krycim sklem zakriveny do koule a to znatelneji.
Dynaflat ma jemnejsi rastr takze se lip hodi na office a praci s textem atd
Natiural Flat ma zase lepsi barvy a kontrast
757p za 8070
ak ti teda nevadi, ze neni plochy
obraz je slusny, ba az perfektny :)
Samsungy seria p (757p)
ja mam 750p, mame ich niekolko aj vo firme uz vyse roka a pol, za tu ceny asi najlepsie monitory...
Ja som si nedavno kupil iiyamu VM pro 413. Je to velmi dobry monitor vrelo odporucam. Kupis ho v BA v Emsonicu za cca 10500,- bez DPH. Velmi dobry obraz. Vitaz testu 19 x 17" monitor v PC Revue 7/2002 kvalita zobrazenia 100/100 inak vsekty parametre nad 90 bodov. Za nim bol inak LG Flatron 795FT. Tot moj nazor ;DCitace:
Původně odeslal andy
Chcem sa spitat ci mas aj ty viditelne damper wires?Citace:
Původně odeslal Quillin
Zial ano. Tomu sa zrejme nevyhne ziadna real flat obrazovka.Citace:
Chcem sa spitat ci mas aj ty viditelne damper wires?
Som rozhodnutý buď kúpiť lacnejší 755DFX alebo potom 757NF, tak ktorý, vie, že je rozdiel vo frekvenciách a type obrazoviek, ale chcel by som vedieť, či je nejaký zásadný rozdiel v kvalite obrazu.
DeeKay ti to napisal...
Pokud chces nejakej levnejsi, tak muzes philips 107P- 8KsDPH. Mam ho doma. A obraz se mi zda perfektni, akorat maj trosku hur vymysleny OSD a jenom 92kHz.