Re: Jakou nf4 desku a KDE?
No, svoj vyber si dost zredukoval...Ale s vyhlasenim, ze MSI nefunguje s grafikou...by som bol opatrny, pretoze mam doma dva PC v takejto konfiguracii a nikdy nebol problem..Ale to je o inom...Novu dosku uz len tak lahko nezozenies, hlavne ked sa ti do tej MSI moc nechce..Btw. dal si tu odfajcenu dosku na reklamacku? Co sa tyka Asus vs. NF4 nevidim v tom problem, ale ta MSI sa mi osvedcila viac...Teda z hladiska OC...Inac Asusi su celkom spokojne...Len zohnat to asi nebude lahke...
Edit: Na svk sa da este Asus zohnat v atcomputers...
No vsak rikam, ze to je nejaka osobni antipatie z minulosti - treba je to ted uplne jinak. Ostatne jsem nic neredukoval, akorat me proste napadlyjen cca ctyri znacky. Vubec se nebranim informaci o jinych...
To MSI jsem vyreklamoval a DFI odnesu dneska - muzu jen doufat, ze mi to uznaji, tri tisice by me dost mrzely.
Pruser je, ze se skoro nic neda sehnat ani bazarove :(
Citace:
Původně odeslal
Octopuss
No vsak rikam, ze to je nejaka osobni antipatie z minulosti - treba je to ted uplne jinak. Ostatne jsem nic neredukoval, akorat me proste napadlyjen cca ctyri znacky. Vubec se nebranim informaci o jinych...
To MSI jsem vyreklamoval a DFI odnesu dneska - muzu jen doufat, ze mi to uznaji, tri tisice by me dost mrzely.
Pruser je, ze se skoro nic neda sehnat ani bazarove :(
Jasne, sak ale ak ti dopadne ta reklamacka dobre, tak mas po probleme nie?
Zohnat sa da, ale komu sa chce davat 3 litre za 939 dosku...
Vyrizena reklamace=prachy zpatky. Byl to bazar v Alzasoftu...
Do dvou tisic jsem ochoten dat, vic je nesmysl..
Jak si teda stoji Asus a MSI? Pripadne je jeste jina dobra alternativa?
Presne toho ASUSa mam asi 1.5 roku na nepretaktovanem PC a zatim bezproblemovy chod (tuky-tuk) :)
Takze snad se da beze strachu doporucit.
EDIT: Pokud bys risknul bazarovou tak treba tady jsem nasel 2 (i kdyz to jsou ale mATX)
http://www.aukro.cz/item201503597_as..._vyprodej.html
http://www.aukro.cz/item200944000_as...e_fm_nova.html
A proč nevemeš bazarovou DFI Lanparty? Ta se za 2k dá koupit.
Citace:
Původně odeslal
briketa
JJ, za tie prachy vyborna volba...Spracovanie je obdobne ako u MSI snad aj OC moznosti...Aj ked neviem ci ta OC potencial vlastne zaujima..Ale asi ano...Este raz...Za tie prachy nova doska...Uplne v pohode...Bral by som... ;)
Citace:
Původně odeslal
Boin
A proč nevemeš bazarovou DFI Lanparty? Ta se za 2k dá koupit.
Koupil jsem bazarovou v Alzasoftu bez jakyhokoli prislusenstvi za TRI TISICE - a uz je v reklamaci.