sem dostal do paratu tudle desku-jenom na vikend, potreboval sem zkusit esi chodi...no a vida co z toho vylezlo!! fsb 162 a mozna kdybych sehnal lepsi pameti, tak by dala este vic-ted sem tam mel naky pokakany PQI 133 ;D
Printable View
sem dostal do paratu tudle desku-jenom na vikend, potreboval sem zkusit esi chodi...no a vida co z toho vylezlo!! fsb 162 a mozna kdybych sehnal lepsi pameti, tak by dala este vic-ted sem tam mel naky pokakany PQI 133 ;D
Nahod obrazky...som naozaj zvedavy... :roll:
Kamikatze ty si zabiják ;D budou screenshoty?
screnshoty bohuzel nebudou, protoze k ty desce sem nemel pripojenej dis, protoze sem si nehodlal sprcat widle, ale v goldmemory to hazelo neco pres 700MBps
naozaj pekné 8-)
Ehm mne sa podarilo na mojom starom ASUSe A7V133-M pomocou CPU COOL vytočiť FSB na 165MHz!! Neviem či mam ešte niekde obrázky(odchádza mi moj MAXTOR-shit sprosty) zo Sandry, ale priepustnosť bola niečo vyše 1GB/s! Pamať samozrejme KingMax 128MB PC133 CL3-3-3.Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
Uprava: našiel som to, ale ako ho mam sem vložiť?
Čísla sú presne: 1079/1076MB/s
jen 162 ??
to ses teda mliko ja se udal 172 mhz !!!
tak zacni neco s tim delat ;D ;D
mozna kdybych to eml moznost testovat dyl, tak byl vic, ale ja mel sdramy puceny jenom na 2 hodiny a kdyz sem je kamosovi vracel a rikal sem co sem s nima delal, tak sem vod nej musel utikat ;D
Já jsem měl na Asus A7V133-C rev 1.05 FSB stabilní 190Mhz a post při 197Mhz !
Jinak dřív jsem na té samé desce měl FSB 175Mhz a leží pár screenshotů na pretaktovanie.sk, ale už je to dost dlouho...
jojo specu na ten tvuj rekord si dobre vzpominam :)! to bylo neco...
ja ted s tim tbredem nejedu vic jak 145, ale to bude ramkou (na chipsetu mam velkej chladic ofukovanej 80kou na 7v). mozna ted sezenu kingmaxe 150, pak by to mohlo slapat lip. btw-specu cos to mel za ramky? nevalej se ti nekde doma (ve vitrine :) a chladil si je???
2ALL-nemate nekdo na prodej sdramky co zvladnou vysoky fsbcka?
A vobec - ABIT KT7E ma FSB/pamet obmedzene na 155 Mhz, takze ako? Okrem toho na kolko Mhz vam isla PCI? Mne viac ako 37 Mhz nechce ist, lebo mam taku super kombinaciu - Duron 850 (ten s tou chybou, ze mi napr. niektore archivy nerozbali), Abit KT7E (s poondiatym KT133 chipsetom, ktory vsetci dobre pozname, co je zac) a SoundBlaster Live Player 1024 (tiez znamy svojim PCI businessom). A k tomu sa mi este aj zamkol procak, hoci som ho pajkovackou odomykal. SHIT <:(
2spec: a co jsi tam měl za paměti? To musely bejt dost hustý paměti! :-o
Citace:
Mno na AbiteKT7A neni FSB cez 166mhz ziadny problem ;D Som ju mal vyse roka a pohode som siel cez 170mhz.... (na Durone)
Vsecko je len vec pouzitých pameti+ ostatne komponenty.. :wink:
byl v tom duron 700 a moje radlo a celkem mi bylo divny ze to jelo i na tak vysokym pci
NO moj kamos na takejto doske (mojej bivalej) s tamymito istymi pametami dosiahol 170FSB bez problemof !!Citace:
Ja mam ABIT KT7E a dostal jsem se na 150MHz S NONAME RAMkama
Mnoo ja mam fsb len na 145 a neviem sa dostat vyssie...Cim to moze byt ??? Ramky by to mali v pohode zvladat..Su nastavene na najlepsom casovani ale aj ked ho znizim tak to nepomaha.. :?
ja mam nastavenou cl2 cipy na ramce jsou popsany NANYA nevim co je to zac ale vali dobre 8-) a procesor mam Durona 800@1050Mhz pri 1.825v a chtel bych tam narvat ATHLON XP1700+ nevite nekdo jestli to jede vpoho???
Aku mas reviziu dosky? Ja mam 1.2 a beha mi to v pohode...Ale mam Palomino 1700 Xp...Ako vysoko sa ti podarilo nastavit fsb na tej doske? Mne to nexce vobec behat nad 145 stabilne...:(Citace:
Původně odeslal Tinky linky
na desce je nalepka s carovym kodem hned vedle ISA slotu vzadu na ni je napsano V1.0 RAM jedou 4way,turbo,Cl2 at150MHz s Duronem 800@1050 1.825V 48 stupnu v zatezi
ale ja mam ABIT KT7E ty mas Acko to je taky rozdil
sem nasel na disku obrazek a 170 mhz fsb a cl 2 !!!
akorat ze mi ta deska uz visi na zdi ;D
http://voky.wz.cz/Obrazky/170.JPG
to je v riti, ja ted jedu 170 na epoxu :|