Instal. win. na book hlasi ze nieje disk...
Jedna sa o brand new book HP, ktory bol bez OS...Akonahle prebehne uvodna inicializacia instalacie windows, vyhlasi, ze sa nenasiel disk a ukonci sa...K booku nebolo ani CD s ovladacmi a uz vobec nie disketa s nejakym driverom pre SATA ani nic ine...Neviete niekto co treba urobit? Vyskusal som snad vsetko...Diky moc za pripadne rady...
Re: Instal. win. na book hlasi ze nieje disk...
V BIOSu je disk detekován? Má nastaveno LBA?
Pokud tam je SATA disk, tak budeš potřebovat integrovat ovladače na instalační cd widlí, třebas pomocí nLite.
Citace:
Původně odeslal
leo
V BIOSu je disk detekován? Má nastaveno LBA?
Ach, LBA... Uz je to vyriesene...Dakujem velmi pekne za rady...
:)
Ehm, pardon, este mi neda...Co ma znamenat, ze ked kupite HP book bez OS nedostanete k nemu CD s ovladacmi? Toto je druhy model od HP, ktory mam za posledny tyzden v ruke a okrem trapneho CD s debilnymi, nic nehovoriacimi radami zameranymi na to, ako notebook neutopit a pod...nieje k nemu pribalene absolutne nic...
Jedna sa o book 530-ovej rady...Na stranke HP sa mi doteraz nepodarilo zistit co ma vlastne za chipset, ani kde zobrat ovladace nan a na graf. kartu...Asi som najskor uz z toho trosku mimo, ale aj tak mi to nepride normalne... :(
V krajnom pripade by som pochopil, ze nieje prilozene CD s ovladacmi, ale ze pre ten notebook neexistuje v podstate ziadna podpora WinXP, na oficialnej stranke vyrobcu, tak to je uz moc...Vie to niekto vysvetlit? Akosi sa mi neda tomu rozumiet...