Mam dosku Abit KT7A Raid ma aj 133 fsb, tak myslim, ze Athlon XP by mal slapat v pohode,ale neviem, ci je treba upgrade (myslim, ze mam verziu ww) a popripade na ktory. Dik
Palo
Printable View
Mam dosku Abit KT7A Raid ma aj 133 fsb, tak myslim, ze Athlon XP by mal slapat v pohode,ale neviem, ci je treba upgrade (myslim, ze mam verziu ww) a popripade na ktory. Dik
Palo
Citace:
Původně odeslal PaloBaci
Určite ti doporučujem nahrať najnovšiu verziu aka existuje pre tvoju dosku.
Ale pozor myslim že su verzie 1.0 , 1.1 , 1.2 , 1.3
Iba 1.3 oficialne podporuje XP ale myslim že tu chalanom na fore v klude bežia aj na ostatnych reviziach.
cLiVe
Dik, kde ho stiahnem? pred chvilou som nasiel nejaky bios, vraj najnovsi (na oficialnych strankach) a je to subor s nazvom kt7a9. a je pravda, ze ked mam raid a flashnem bios ktory ma aj novy raid, pridem o data (na jednom raid disku mam winXP, takze sa mi to nechce reinstalovat)
dik
Palo
pokud používáš RAID pouze jako řadič IDE tak o nic nepřijdeš, pokud využíváš funkcí RAIDU 0, 1, 0+1 tak zálohuj....
pokud máš desku revize 1.3 tak poslední bios je B4
pokud jinačí revizi tak je to ta A9
Aha, a ako zistim reviziu?
Dnes som kupil toho athlona je to 2100+ supol som ho tam (na bios ww) a prihlasil sa mi ako athlon 2000, ale nie xp. v biose v softmenu 3 neslo nic zmenit, ked som dal fsb zo 100 na 133, tak nenabehol... potom som upgradol na a9, ale robi to to iste. hlasi ako unknown type athlon 2000. v sandre som sa dozvedel, ze fsb bezi na 154... je to cele zaujimave a podla vsetkeho je vlastne pretaktovany, nie? (aku ma 2100+ presnu freqvenciu?). co s tym?
Dik
není náhodou ten athlon odemčený? že bys tam měl větší násobitel a při 133MHz FSB už ti to nezvládal procesor?
XP2100+ běží na 1733MHz
PS:když na nic nepřijdeš tak buď rád že ti to běží aspon takto :lol: