miniPCI do IBM T40, NOW: problem s access connection
bry den ve spolek,
v mem "kamaradovy na cestach" mam tenhle cisco aironet
http://www.thinkwiki.org/wiki/Cisco_...reless_802.11b a nejsem s nim moc spokojen... vyvoj ovladacu ustal uz nevim kdy pod win karta jakztakz funguje ale v linuxu je to mizerie uplna mista kde si lidi co maji v ntb intely jedou uplne v pohode ja tezce lovim signal atd
proto jsem si rekl ze bych si tam mohl strcit neco lepsiho do oka me padl napr atheros cm10
myslite ze to je dobra volba? nebo mam sahnou po osvedcenych intelech?
a za druhe vim ze tu ma par lidi take T4x tak se kdyztak pochlubte s vasim hw a dobrodruznymi zazitky ;-)
Re: jakou miniPCI do IBM T40
Já mám atherosku abg ale nevím jakej model přesně, v aidě se hlásí jako 802.11a/b/g wireless lan minipci adapter a jestli si dobře vzpomínám, byla na ní nálepka philips - montovali mi to tam jako origo IBM v origo servisu. Jsem s ní naprosto spokojen po všech stránkách.
Nicméně válí se mi doma zbytečná intelka wm3b2100, tak kdybys měl zájem, dej vědět. Pochází z T41.
Doporučuju CM-9 nemel by byt problem, otcoj jsem ji daval do T41 a absolutni spokojenost.. CM-10 je sice levnejsi ale zato vetsi smejd :)
ok diky za odpovedi cm9 je objednana...
tak karta uz je doma a hovi s v ntb musel jsem pouzit bios hack... s tim se pocitalo s cim se vsak nepocitalo a docela me to trapi je ze s touto kartou nefuguje program access connection tudiz to nemuzu ovladat pres fn+F5 a ani dioda wifi nesignalizuje stav...
nevite nekdo neda se to nejak vyresit treba zase nejakym hackem??