Potrebuju chladit 2,53 ktera jde tocit v poho pres 3G ale proste boxovym chladicem to neuhchladim ani nahodou. Jakej doporucite chladic ??? diky
Printable View
Potrebuju chladit 2,53 ktera jde tocit v poho pres 3G ale proste boxovym chladicem to neuhchladim ani nahodou. Jakej doporucite chladic ??? diky
Skus Tt Volcano 7+ ... dufam, ze pri nom niesu problemy s nasadzovanim ako na socketA
praveze su...
skus nejake od thermaltake ale nie volcano...
ak mas peniaze neni nic lepsie ako swiftech;-) ;D
Cus,
mam P4 2,4 pretocenou na 2,8 pri 1,5V. V case mam 1x120 vetrak a jinak na CPU mam Volcano 7+, ale ten puvodni vetrak (spis bych mel napsat cirkularku) jsem zahodil a dal jsem tam vetrak z coolermastera (puvodne mel 3000ot/min) a snizil mu odporem napeti na 10V (asi 2600-2700ot/min). V klidu mam 45°C a pri zatezi asi 58°C. Myslim ze ty teploty docela ujdou. Nejvic co jsem mel, tak to bylo 85°C ale to se P4ka uz zpomalovala ... (bez vetraku samozrejme).
;D vodu mám 35°C v zátěži
58 stupnu na P4 s 1.5V se ti a V7+ se ti zda dobra teplota ???
na 2,8GHZ docela dobry :)
ja bych na to šoupnul nějakyho vodníka to by bylo nejlepší
jasny mrd bych tam vodnika a mas best chlazeni
jojo vodnika a peltier a mas vystarano.. s tim volcanem nevim ,to prislusenstvi na montaz na PIV se mi zda naky pofiderni.. dal bych tam aquacool vodnika
Kdyz uz vrazet prachy do chlazeni tak toho vodnika.
Jo vem aquacool na P4, ma bejto dostupnej od 2.12, asi do nej pudu taky ;D
A kilo vaziaci Zalman nie je zaujimavy? Objednal som si ho v AT a chceli za to nejakych 56,-€, dufam, ze naozaj to tolko bude :)