Chtěl bych dát na grafiku pasivní chladič,poradí mi někdo jak to udělat - velikost chladiče atd. díky
Printable View
Chtěl bych dát na grafiku pasivní chladič,poradí mi někdo jak to udělat - velikost chladiče atd. díky
mno velikost zakladny pasivu by mela byt minimalne tak velka jako samotne GPU, cim vetsi pasiv tim lepsi(vyska zebrovani) ;D , ja mam napr. na GPUcku sve grafarny(GF4Ti4200) pasiv z cooleru na socket 7(vejska cca 3 cm), prichytit sekundovym lepidlem do dvou protilehlych rohu...
takze pasiv z CPU, na chip do rohu vterinove lepidlo, na chip teplovodivou pastu, pritlacit a je hotovo. A co teplota, vydrzi lepidlo, neodpadne pasiv(karta je ve slotu obracene-soucastky jsou dole)
jj, tak tak. Mno kdyz to bude nejake poradne sekundove lepidlo, tak by to drzet melo. Ja to mam asi 2 mesice a pohoda. Ale i ja jsem k tomu byl velice skepticky, tak jsem dal to sekundove lepidlo radsi do vsech 4 rohu a jeste jsem to pretocil silnou gumickou, kdyby se to nahodou uvolnilo(ale to by se fakt stat nemelo). Do tech 4 rohu jsem to daval proto ze ten pasiv je docela velky a tezky, takze pro jistotu .)