Mam 8K9A2 a kolise mi napatie na Vcore. Pri nastaveni v biose na 1.55V mi to kolise od 1.54V do 1.6V. Robi vam to na tejto doske tak ako mne??? Da sa stim nieco robit??
Printable View
Mam 8K9A2 a kolise mi napatie na Vcore. Pri nastaveni v biose na 1.55V mi to kolise od 1.54V do 1.6V. Robi vam to na tejto doske tak ako mne??? Da sa stim nieco robit??
Moze to byt zdrojom ako aj doskou. Najlepsie je si zapoziciat iny - lepsi zdroj a skusit ci sa to opakuje.
Citace:
Původně odeslal GABO
regulator na doske epox podla mna bude v poriadku !!
fakt skus lepši zdroj a uvidiš
V zdroji to nieje!
Teraz mám Enermax EG365AX-VE a kolíše mi Vcore tak isto ako shit zdroj 350W o 0,04V
No zaujimave - trebalo by este skusit chladit tie regulatory...kto vie...ja by som to skusil.
Mně to začal dělat EP-8K5A2+ po tom, co jsem Eurocase 250W vyměnil za Chieftec 360W... Což je divný.
Mám taky Chiefteca 360W + EPoX 8K5A2+ a když chci dát v BIOSu na zkoušku 1,8V Vcore, tak to napětí začne poskakovat v rozmezí cca 0,03V a je to strašně nestabilní. Padá to pak každou chvíli... 1,775V a nižší napětí jsou OK. Včera jsem si nařezal pasivy na regulátory, takže vyzkouším, jestli to nepomůže stabilitě... :evil:
Citace:
Původně odeslal GABO
Viacery tie regulatory chladia takže skuste to aj vy
2Clive: ci to pomoze naozaj neviem, ale skusit treba vsetko..MSI pcha poslednu dobu chladice na regulatory skoro v kazdej doske..
Ono se mi na desce pár švábů pěkně peče. A jak jsem Gabo četl tvoje recenze desek, tak jsi tam taky vždycky lepil nějaký pasivy... No ufidím jak to pomůže...
To hej zvykol som hlavne lepit na PLL čip a niekedy regulatory..
Vie niekto nahodit, co by som mal vyskusat chladit??
Na to je asi jednoduchá odpověď - já jsem pěkně prstem zkoušel jak se co na desce hřeje a na to teď plácnu pasivy. Jen jsem staršně línej, tak nevím, kdy se k tomu dostanu... ;D
Citace:
Původně odeslal Toxic
Daj tam niekde ventilator nech ofukuje tie regulatory
Gabo - ano msi to robi asi vie prečo..