Vcera ma opustil moj testovaci disk WD AC31600.
Na druhej platni odpadla hlava z ramienka a teraz visi na drotikoch a skriabe platnu :-(
Printable View
Vcera ma opustil moj testovaci disk WD AC31600.
Na druhej platni odpadla hlava z ramienka a teraz visi na drotikoch a skriabe platnu :-(
upřímnou soustrast.... :?
Nastastie tam okrem par veci so som vcera robil nebolo nic dolezite... Ale teraz musim niekde kupit lacny disk.
Co sa stane ak tu hlavu celu odtrhnem?
no to je zakerna otazka... ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
TEORETICKY kdyby se to nejak "zaizolovalo" a s trochou stesti by mozna slo udelat na tom disku partition neco mensi nez pulku disku a mohlo by to snad i fungovat....pokud odesla ta druha plotna...ale nikdy jsem to nezkousel... ???
BTW: uz dlouho jsem nenapsal v jedne vete tolik neurcitych slov.... :lol:
Ak su data zapisane po rade na platni a ked sa jedna zaplni, pokracuje sa na druhej, mohlo by to fungovat - bolo by tam akurat hrozne vela bad sectorov. Data vsak mozu byt zapisane tak ze sa vyuzivaju vsetky platne rovnomerne - potom by to neslo vobec. Dalsi problem bude asi v tom ze kodovanie na platniach je urobene tak ze sa z neho odvodzuje synchronizacia - ak z jednej hlavy nepojdu ziadne data, asi to fungovat nebude.
Niekedy to vyskusam ;D
vyzkousej a dej vedet, docela by me to zajimalo :!:Citace:
Původně odeslal Rainbow
Ked bude trochu viac casu tak to vyskusam.
Samozrejme ze to nefunguje - robi to presne to iste co predtym. Zjavne mu vadi ze z jednej hlavy nedostava ziadne data...
Chudák disk :( Mně pořád zlobí ten 4GB western co jsem kdysi koupil. Projedu ho Scandiskem a hned se tam objevujou BB...
Ale teď si libuju nové koupě - za 15!!!! Kč jsem koupil WD Protégé 10GB :D
Mohol by som urobit plexi-mod ;D
Dobra kupa :wink: Moja najlepsia kupa je zvukovka co mam v 2. pocitaci za 20 ;D , potom S3 Trio 64V+ tiez za 20 (to som si musel opravit) a nejake Pentiove dosky po 100 - vacsinou bezchybne, ine s malou chybou a par uplne mrtvych.