Objednavka hitech filtru z teamworkphoto.com?
vypda to ze se konecne hecnu a poridim nejake hitech filtry.
velmi pravdepodobne na teamworkphoto.com
zatim se pridal PiT
takze pokud mate jeste nekdo zajem tak se ozvete. cim driv tim lip. pripadne pokud to nekdo chcete objednat na sebe nemam s tim problem :)
Re: Objednavka z teamworkphoto.com?
jaka je vyhoda ? nejake super levne ?
Re: Objednavka z teamworkphoto.com?
Citace:
Původně odeslal
H3D_kRu
jaka je vyhoda ? nejake super levne ?
ne? ;-)
Re: Objednavka hitech filtru z teamworkphoto.com?
Hodně štěstí, můj balík z TWP, který jsem objednal už loni mi ještě nedorazil. Nejspíš ho ukradli na české straně pošty a TWP nebylo ještě schopno během více jak 2 měsíců zásilku dohledat respektive vyreklamovat:rolleyes: . Po státnicích to začnu řešit důrazně a ne jen přes maily (jinak Joe Reina je celkem ochotný, ale výsledek nikde...).
Citace:
Původně odeslal
brazilterrorist
Hodně štěstí, můj balík z TWP, který jsem objednal už loni mi ještě nedorazil. Nejspíš ho ukradli na české straně pošty a TWP nebylo ještě schopno během více jak 2 měsíců zásilku dohledat respektive vyreklamovat:rolleyes: . Po státnicích to začnu řešit důrazně a ne jen přes maily (jinak Joe Reina je celkem ochotný, ale výsledek nikde...).
heh no dik za upozorneni. abych nakonec nebyl bez filtru. ze ja bloud si je nenechal dotlacit segrou z anglie... :-/
Takže dnes mi konečně filtry dorazily. Sice po půl roce, ale dorazily!
Citace:
Původně odeslal
brazilterrorist
Takže dnes mi konečně filtry dorazily. Sice po půl roce, ale dorazily!
congrats. ja cekam
takze dneska zaplaceno a odeslano z teamworkphoto. delivery 5-7 dni. tak jsem zvedavej. bral sme toho celkem dost takze pokud to neprijde budu ponekud rozladen
3.7. filtry u me. takze spokojenost.