Asi před 2 dny se mi vrátily s reklamace, a nefunguje subwoofer - nehraje basy ani v houdbě ani ve hrách, jen s TEST CD to funguje, protože tam sou testy jen určitých frekvencí, kdy hraje každý kanál sám. Nevím čím to může být :evil:
Printable View
Asi před 2 dny se mi vrátily s reklamace, a nefunguje subwoofer - nehraje basy ani v houdbě ani ve hrách, jen s TEST CD to funguje, protože tam sou testy jen určitých frekvencí, kdy hraje každý kanál sám. Nevím čím to může být :evil:
No aspon na AUdigy2 v paneloch - zalozka repro a tam v Bass Managment si musis zaskrtnut BASS REDIRECT....
To sem udelal! Ale on nefunguje, už sem říl, že jen samotné kanály!
Dle mě by to mohly být 2 integrované audio decodery, ale opravdu nevím!
Doporucuju vyzkouset na jinem PC a jinak poslat znovu na reklamaci... takze spis donest od nekoho PC bude to lehci :o))) min prace.... :o)))
Skus este v danych paneloch nastavenia reprobedni dat default...zda sa mi ze tam ma Creative akysi BUG, pretoze aj ne sa stane ze akosi samo si prestavi z 5.1 na 2.1 a pripadne nefunguje woofer - a niekdy aj ked zaskrtnem Bass redirect tak ani vtedy nejde - musim dat default a vtedy nabehne. No ale este ze sa to stava naozaj len mozno raz za dva tyzdne.
Jo jeste... ja mam ty skvele bedny taky :o))) ale hned na zacatku jsem je reklamoval, jelikoz tam byla zlomena deska u stelovani basu a tezce to blblo... mozna zkus jeste stahnou a preinstalovat ovladace od SB ... mi to s nekteryma delalo paseku.... :?:
No ja som to preinstalovanie neradil pretoze to robim ako prve pri takych problemoch...
No a ještě k tomu mám WinXP! Už sem to dal na reklamaci a možná budu mít nový, teda apoň doufám, že to nepůjde opravit! ???
ani mne to neslo s sb live 5.1. aj ked som vypol dig vystup aj tak to neslo. ta karta nie je na to vhodná :wink:
Jenze vono to fungovalo, ale woofwr byl uz jednou opravovanej, tak myslim, ze to bude spis diky nemu!
Ale jinak dik, uz sou na reklamaci.