Re: mazání souborů přes LAN
Citace:
Původně odeslal
motorolarulez
Nikde :) Je smazany.
Je na disku do te doby dokud ho neprepise necim jinym, pokud nema nastaveno jineho chovani filesystemu ;) Samozrejme soubor beznymi prostredky videt neni...
Citace:
Původně odeslal
MEluZíNa
Je na disku do te doby dokud ho neprepise necim jinym, pokud nema nastaveno jineho chovani filesystemu ;) Samozrejme soubor beznymi prostredky videt neni...
Samozrejme, ze ta moznost vytahnout soubor zpet na svetlo bozi pomoci nejakeho programku tu je - jak jsi spravne poznamenal:) Jen jsem predpokladal, ze otazka je mirena na to, zda lze tento soubor nekde jednoduse dohledat (kos, atp.), coz AFAIK ne.
Citace:
Původně odeslal
thomasek
zdravím, potřeboval bych urgentně vědět, jestli někde zůstane uložený soubor, který smažu ze sdíleného disku přes místa v síti. V koši na místním ani vzdáleném PC není (koše jsou samozřejmě nastavené správně), tak by mě zajímalo, jestli se tento soubor rovnou smaže, nebo jestli někde je. Snad je to napsaný srozumitelně..díík za rady
Jak již bylo zmíněno, data jsou na sdíleném disku uložena, ale nejsou nástroji Windows dosažitelné. Situace je přesně taková, jako když soubor vymažeš lokálně a vysypeš koš (nebo soubor smažeš se stisknutou klávesou Shift).
Bohužel takto se chovají i MS servery - pro člověka, který pracoval se serverem od Novellu naprosto nepochopitelná věc.
díkec za odpovědi, pomocí nějakýho recoverysoftu jsem nemyslel, spíše něco jako koš. Tak to je pěkně naprd že to nende :-(