-
Problem s BSplayerem.
pouzivam Bsplayer ale ted jsem ho nainstaloval na sestrin pocitac a proste mi u nekterych filmu pise neznami format nebo neznami divX. pouzivam K.lite codecy a skousel jsem i kodecs pack nektere filmi jdou v pohode Lotr2 ale terab nepritel pred branami vubec nepustim nevite co s tim?
-
jeste jsem ted zjistil ze ty filmy nejdou spouset aniv zoomplayeru ani v MV2 playeru ani v zadnym jinim vzdy to pise neznami format nebo neznamy problem neznami divx neznamy MP3 atd.
-
http://www.headbands.com/gspot/
Gspot ti zjisti jaky kodeky ten film pouziva a zda je mas nainstalovany
-
diky zkusim se na to podivat jeste mam problem ze kdyz uz nakej film pustitm tak se vypne i s programem jak bs paly tak MV2 tak zoomplayer nevote cim to je?tak po jedne az 15 minauach
-
ja mam celkem problem prelouskat co pises ;D
mas jinak stabilni PC? az na tohle vypinani? zkousel jsi Prime 95?
-
jo pc stabilni mam neni taktovany je to sestrino takze zbytek funguje skvele. a ty filmy take drive fungovaly ale najednou ne
-
nemáš náhodou problém jen u filmů s AC3 zvukem?
-
nevim jestli ty filmy amji AC3 zvuk? zkousel jsem GSpot a ten vzdy napise ze mam vse nainstalovane
-
odinstaluj ten codec pack a nahod FFDshow + AC3filter (posledni verze tusim 0.63)
-
-
hledej, urcite najdes - www.google.com
ac3filter je stoprotcentne i na dvd.box.sk v download sekci a ffdshow by tam moh bejt taky