nefunguje spusteni jako win xp
Na nb mam winxp a pouzivam ucet s omezenymi pravy. Obcas potrebuji spustit neco jako admin. Dnes rano jsem ale spustil nb a potreboval jsem neco naistalovat. Kdyz dam spustit jako napisi heslo atd. vyskoci hlaska. Windows nema pristup k danemu zarizeni, ceste nebo souboru. Ty nemusis mit vhodna prava k pristupu. Nevi nekdo kde ty prava nastavit? Vzdy mi to chodilo. Kdyz se prihlasim normalne jako admin vse vali.
Re: nefunguje spusteni jako win xp
Ten admin account je lokální?
Citace:
Původně odeslal
chinook
Na nb mam winxp a pouzivam ucet s omezenymi pravy. Obcas potrebuji spustit neco jako admin. Dnes rano jsem ale spustil nb a potreboval jsem neco naistalovat. Kdyz dam spustit jako napisi heslo atd. vyskoci hlaska. Windows nema pristup k danemu zarizeni, ceste nebo souboru. Ty nemusis mit vhodna prava k pristupu. Nevi nekdo kde ty prava nastavit? Vzdy mi to chodilo. Kdyz se prihlasim normalne jako admin vse vali.
Projevuje se to jen u té jedné instalace nebo i dalších?
Jenom na NB a uz jsem nato prisel cim to je. Mam pda a nejede mi pres activesync internet. Tak jsem zmenil v registrech
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows CE Services AllowLSP na 0.
Na desktopu ani starem NB neni problem (u vsech pouzivam stejnou instalaci widli). Na novem sice internet jel na pda, ale po resetu (reset byl az tak za 14 dni pouzivam hibernaci, proto jsem zapomnel kde jsem co menil) jiz prestalo jit spusteni jako. A jeste kdyz jsem byl pripojen pres wifi a NB skocil do rezimu standby tak wifi se pripojila k si WXYZ (takova sit tu neni) a nejel ani internet. Musel jsem resetovat. Vcera vecer jsem odstranil dany registr a uz to frci, ale zase nejede internet na PDA.