...a su drahe jak svina cca 5000 bez dph a nemaju ani zdroj ani nic!Ale dobre vyzeraju...
Printable View
...a su drahe jak svina cca 5000 bez dph a nemaju ani zdroj ani nic!Ale dobre vyzeraju...
Ked to tam budete niekto kupovat, v ziadnom pripade k tomu nekupujte zdroje KME - su to hrozne S.H.I.T.Y!
Suhlas...berte radsej Fortrony....sa oplati...pre istotu ;)
...uz maju aj chieftec a este nejake nove.A z interneho zdroja mam info,ze budu aj zdroje EnerMax!
No, ked budem kupovat novy komp, rozhodnutie ktory zdroj, ci Enermax, alebo Fortron kupim, bude dost zlozite.
proc slozite ? dyt to mas jedno , oba jsou dobre ...
2ondrej: jednoznace enermax....
Mozno je ENERMAX lepsi ....to som nemeral...ale ako som pisal jednoznacne je lepsie kupovat kvalitu - Bud ENERMAX alebo FORTRON.
No, pojdem asi teda do toho Enermaxu 350W. Urcite bude lepsi, nez ten co mam teraz - UTT 230W. ;D :wink:
Už maš ten DTK ?Citace:
Původně odeslal Rainbow
Čo tak založiť ULTRAFANS prosti KME ;D ;D
Nic mi neprislo. Vcera som volal do EMT - povedal mi ze DTK nevedia zohnat. D.e.b.i.l sprosty, co by sa mu stalo keby poslal mail... Zmenil som objednavku na Fortron 300W LowNoise. Ak na tom najdem hociaku chybu tak im to pojdem omlatit o hlavu ;D
No to snad nieje pravda... :roll:Citace:
Původně odeslal Rainbow
V zivote, v zivote by som si po tejto skusenosti u nich nic nekupil.
To su ale k.urvy nezodpovedne,keby ti aspon zavolali... Ehm,skoda sa rozculovat. 8-)