jaký chladič (pokud možno pasivni) pro desku gigabyte GA M57SLI - S4?
skoro všechno bylo řečeno v názvu.... a ještě bych dodal s cenou tak do 1000kč... nebo mirně nad. mám vyhlidlej Thermalright HR 05 SLI, kvuli jeho vyhnuti na stranu (mám obavy že by chladič vadil desce a naopak) takže by to chtělo nějakej heatpipe.... poradi někdo????
Re: jaký chladič (pokud možno pasivni) pro desku gigabyte GA M57SLI - S4?
HR05 SLI je urceny pre chipset zakladnej dosky a nie pre CPU. Potrebujes teda chladic na CPU alebo?
má to byt chladič na čipset... a v té závorce sem se splet že by vadil desce... vadil by grafice, sorry :)
Citace:
Původně odeslal
P4WLYK
má to byt chladič na čipset... a v té závorce sem se splet že by vadil desce... vadil by grafice, sorry :)
Ked tak zbezne pozeram na layout tovjej dosky, takze prave ten Gabov (Thermalright HR-05 SLI - s posunutym pasivom) navrh pride najlepsi. Ten Thermalright HR-05 (ne SLI) je vlastne kolmy chladic,ten ti podla mna vadit bude.
Inak za zvazenie este stoji mozno :
Primecooler PC-NB3 CU
Zalman ZM-NBF47
(tazko vsak takto povedat ci tam budu pasovat)
Inak uz zostava len BASTL resp poriadne ofukovat ten povodny... :-(
hele tak ještě sem to nekoupil, je tam ten origo, ALE teď jak sou vedra tak mi ze záhadnejch duvodu zamrzá komp a pak sou potiže při bootováni biosu... naběhne až na několikátej pokus :confused: mám podezřeni že to muže byt čipsetem, na chladiči by se daly udělat vajička... nevi někdo čim to muže byt??? diky za odpověď
Citace:
Původně odeslal
P4WLYK
hele tak ještě sem to nekoupil, je tam ten origo, ALE teď jak sou vedra tak mi ze záhadnejch duvodu zamrzá komp a pak sou potiže při bootováni biosu... naběhne až na několikátej pokus :confused: mám podezřeni že to muže byt čipsetem, na chladiči by se daly udělat vajička... nevi někdo čim to muže byt??? diky za odpověď
Bude to podla mna tym NB. GB dosky zvyknu mat problemy s restartom pri vysokej teplote NB. Namsmeruj na to nejaky FAN aspon a skus, ci sa nieco zmeni...
Bude to tym cipsetom, po dlhsom case to asi ani nebootne...skus nejaky vetrak na to nasmerovat ako radi kolega vyssie a skus co to spravi...
takže sem k tomu přidělal fan co se mi válel doma, no a od té doby žádnej problem... diky moc kluci :)
zdarec, takže včera sem si objednal chladič na čipset, Thermalright HR 05 SLI. doufám že bude pasovat, ale měl by... jedinej problem by mohl byt v uchyceni, ale to by se vyřešilo nějak :-) myslite že desku uchladi pasivně nebo by se mu hodil ještě nějakej fan k němu?
Citace:
Původně odeslal
P4WLYK
zdarec, takže včera sem si objednal chladič na čipset, Thermalright HR 05 SLI. doufám že bude pasovat, ale měl by... jedinej problem by mohl byt v uchyceni, ale to by se vyřešilo nějak :-) myslite že desku uchladi pasivně nebo by se mu hodil ještě nějakej fan k němu?
Bude zavidiet aj od toho, aky mas v bedni prievan...
Namontuj to, skus to a podla potreby tam v najhorsom pripade pridas nejaky fan...