Tak jsem si na něj zkusil sáhnout a docela peče, delší dobu se na něm nedá udržet prst - stojí za to přilepit na něj pasiv, dělal to někdo ??? (zase kvůli záruce se mi do toho moc nechce).
btw. na NB jsem přidělal 12V větráček na 5V.
Printable View
Tak jsem si na něj zkusil sáhnout a docela peče, delší dobu se na něm nedá udržet prst - stojí za to přilepit na něj pasiv, dělal to někdo ??? (zase kvůli záruce se mi do toho moc nechce).
btw. na NB jsem přidělal 12V větráček na 5V.
co mas za SB?
VT8235 (Soltek 75-FRV - KT400), 170MHz fsb.Citace:
Původně odeslal riksa
na SB :eek: mluvime o tom samym?! ten muj je docela "studenej". nevim kdybych nejak hodne zatezoval harddisky cdromky atd. ale ve vetsine pripadu v pohode. ale co jsem videl obrazky treba od lidi co zkouseji tekuty dusik tak na SB meli taky nejakej pasiv...
Ale jo, mluvíme o tom samým, ono na tom boardu moc švábů s tímhle názvem není (slovy jenom jeden :wink: ) - teď (pár minut po startu) je taky jenom vlažnej, al po delší době v chodu se na něm nedá dlouho udržet prst.Citace:
Původně odeslal sub-drum-47
btw. nejen disky, taky PCI - zvukovka atd.
pohoda ted jsem tam zase sahl a je to porad stejny! comp uz jede asi 90 minut... ale ted to nejak moc nezatezuju - delam jenom veci na netu + kazaa + mp3....
videl bych to na pasiv a aktiv..Citace:
Původně odeslal FlashedBrain
Asi to tak taky vidím, teď jsem sundal pasiv z NB z nebožtíka MSI Turba, do kterého jde krásně našroubovat 40×40 větráček, tak ho tam asi přilepím sekunďákem a doprostřed dám termopastu.Citace:
Původně odeslal Jey
Tak sem ho tam připleskl. Teplota měřená v pasivu externím čidlem zapojeným do boardu je 36 st., normálně tímhle čidlem měřim NB, kde bývá tak 40 st.
btw. pod pasiv přišla Titaňacká stříbrná pasta a do všech čtyř rohů sekuďák za dvacku z Billy.
Ja mam tiez chladak na SB a fakt to teraz kuri bezpecnejsie. Predtym som tam nemohol udrzat ani sekundu prst a now tam mozem dat aj jazyk ;D Dal som tam pastu a pripevnil som to stahovacimi paskymi cez tie dve diery co mam na doske. Takze ziadne lepenie :roll:
Hmmm ale je tam malo mista a musel bych to prilepit.... FUCK :evil:
Ja mam Epoxe 8RDA+ a rozhodne SB budu chladit ! Zitra mi prijdou pasivy od Zalmana tak jeden pujde na NB a druhej na SB.
Ten Zalman se ti tam nevejde.... :wink:Citace:
Původně odeslal Octopuss
Kam jako? Na NB na 100%, na SB predpokladam taky, protoze ty uchytky se daj nastavit.
Ja som si vyrobil chladic. Zrezal som ho do kruhu o malo vacsii ako SB.
A stalo ma to len 40SK za ten profilovy hlinik. Radsej urobit ako kupovat drahe chladice. Zlate Slovenske a Ceske rucicky to dokazu nie :idea: :?:
Co sme mi horsi :?:
No u ABITU je malo mista okolo takze by se tam nevesel
No prave preto si ho radsej vyrobte aby to tak nebolelo ked sa vam tam nevleze ten drahy...Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Na Abit to chce seriznout nakej pentium vetrakCitace:
Původně odeslal Jan
No vidis :idea: treba len pospekulovat! Nehovorim, ze na proc by som si vyrabal chladic ale platit za kusocek Al 300-500 korun je moc.Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-