dvě instalace windows XP/sdílení programů
Mám takový problém-mám dvě instalace windows xp-každá na jiným disku, je tu kvůli nahrávání realtime z tuneru-ta druhá instalace je bez antiviru,bez připojení na internet,bez firewallu a jsou to vlastně holý windows. Chtěl bych tam naistalovat nějaký dalšá software,ale nechci mít jeden program naistalovaný dvakrát-nedá se nějak jeden program používat ve dvou instalacích windows?
Jako vím že jsou programy kde to není problém-třeba Virtual dub,ten stačí najít na disku a udělat zástupce ale co programy které si nacpou nějaký dll knihovny přímo do systému?
Re: dvě instalace windows XP/sdílení programů
Citace:
Původně odeslal
Libor Vodehnal
Mám takový problém-mám dvě instalace windows xp-každá na jiným disku, je tu kvůli nahrávání realtime z tuneru-ta druhá instalace je bez antiviru,bez připojení na internet,bez firewallu a jsou to vlastně holý windows. Chtěl bych tam naistalovat nějaký dalšá software,ale nechci mít jeden program naistalovaný dvakrát-nedá se nějak jeden program používat ve dvou instalacích windows?
Jako vím že jsou programy kde to není problém-třeba Virtual dub,ten stačí najít na disku a udělat zástupce ale co programy které si nacpou nějaký dll knihovny přímo do systému?
no do kazdyho OS to nainstalujes, a instalacni adresar bude fyzicky stejne misto na disku... tudiz by to fungovat mohlo... teoreticky... pripadna dll co se kopiruji do systemu holt budou duplicitni, ale to zase tolik mista nezabere...
o zadnym multi OS programu sem nikdy neslysel...
Re: dvě instalace windows XP/sdílení programů
Jediné na čem můžeš ušetřit je neduplicitní místo zabrané programem. Vše ostatní, co se uloží do Windows adresáře se duplikovat holt musí, většina programů ti neumožní nastavení cest, kde hledat knihovny.