Problém s klávesnicí ve WindowsXP
Caute,
Potrebuju poradit. Zniceho nic se mi stalo, ze se mi nejak pokazily ceske znaky na klavesnici ve Win. Diakritika na cislnych klavesach funguje normalne, ale kdyz chci pouzit hacek vedle klavesy backspace pro napsani napriklad velkeho pismene s diakritikou, vzdy se mi misto hacku nad pismenem napisou dva hacky pred nim. To same s carkou. Vypada to takhle: ˇˇC, ´´U. Nevim, jak to opravit, uz jsem zkusil vsechno, co me napadlo. Prosim poradte. Jen jeste doplnim, ze se mi to stalo na notebooku a ze nejsem sam, par mych kolegu s notebookem tento problem potkal taky a nikdo nevi, co s tim. Jsem na delsi dobu na sluzebni cete v Italii, ale to s tim doufam nesouvisi...
Re: Problém s klávesnicí ve WindowsXP
Vim, ze to bude znit mozna hloupe - ale napadlo me nastaveni Language baru a nebo eventualne na notebookach byva klavesa oznacena napr "fn" a tu kdyz prepinas tak vyuzivas jinych znaku na klavesnici. Coz znamena - stisknes tuhle klavesu a misto pouzivani klaves co jsou bile oznacene pouzivas napriklad modre. Doufam, ze jsem to nevysvetlil moc chaoticky :).
Nene, vysvetlil jsi to pekne, ale klavesou fn to nebude. Predtim jsem pouzival hacek normalne stiskem shift+hacek a prestalo to fungovat. Fn prepina jine klavesy. A language bar je kde? ve Win mam nastavenu cestinu, ceske rozlozeni klavesnice, a umisteni v ceske rep. nebo jak to tam je.
Jeste me napadlo, jestli to nemuze zpusobovat nova verze ICQ6, ale nechce se mi zdat, ze by rozhazela nastaveni klavesnice v celem pocitaci...
virus BadTrans, projet antivirem, anti-spywarem
Citace:
Původně odeslal
zikurat
virus BadTrans, projet antivirem, anti-spywarem
Nevím jestli je to konkrétně tímto virem, ale i program na zachytávání kláves tuším Family KeyLogger toto také dělá.
Rozhodně zkus ten ativirus a antispyware. Jako antivir klidně http://www.nod32.cz nebo http://www.avg.cz (u obou je demo tuším na 30 dní) a jako antispyware SpyBot - http://security.kolla.de
Díky, byl to opravdu virus/spyware. Vyřešil jsem to softwarem Super Ad Blocker. :-)
Zdravím. Prosím vás nastala mi taková Chyba. Koupil sem si novou klavesnici a nechce mi psát dvě stejné písmena po sobě. Zkoišel sem připojení v PC, vyčistit PC, a vše je vpořádku, nevím jestli to je v klavesnici nebo v čem. Takhle musím psát když chci najet na webovou stránku w.w.w takhle bych to musel napsat. prosím o Radu :)
Citace:
Původně odeslal
Žolík
Zdravím. Prosím vás nastala mi taková Chyba. Koupil sem si novou klavesnici a nechce mi psát dvě stejné písmena po sobě. Zkoišel sem připojení v PC, vyčistit PC, a vše je vpořádku, nevím jestli to je v klavesnici nebo v čem. Takhle musím psát když chci najet na webovou stránku w.w.w takhle bych to musel napsat. prosím o Radu :)
Napadlo mě třeba:
Ovládací panely - Možnosti usnadnění - Klávesnice - Filtrování kláves? Tam je funkce, která by ti tohle mohla případně dělat.
Ale dělala by to asi se všemi klávesnicemi. Když připojíš tu starou klávesnici, tak jede vše OK?