DVD vypalovacka nemaze RWcka+problemy
Nedavno sem zjistil ze mi DVD vypalovacka nechce mazat RW media, jak CD tak DVD. Nu co tak sem potrebna data vypalil na klasicke DVD Verbatim - 4x. Data sly na druhy komp prehrat, ale po spusteni jakehokoliv souboru ci instalace hned CRC error. Uz sem vyzkousel snad vsechno a porad to same, nejspis to bude naka interni sw chyba ve woknech, uz fakt nevim tak se obracim na Vase rady :)
Takze co vsechno sem vyzkousel. Odebrat sekundarni radic(na nem je mechanika), vymena za druhou uplne jinou DVD smazku, vymena na jiny radic(primarni-jinej ide kabel), jiny vypalovaci program...
Tak se zkuste zamyslet, diky moc :)
Re: DVD vypalovacka nemaze RWcka+problemy
Citace:
Původně odeslal
Tom
vymena za druhou uplne jinou DVD smazku,
a chyba potom zmizela nebo zustala?
pokud by mi to takhle blblo a nebylo to mechanikou, tak bych asi rovnou udelal cistou instalaci woken
Citace:
Původně odeslal
vendiik
a chyba potom zmizela nebo zustala?
pokud by mi to takhle blblo a nebylo to mechanikou, tak bych asi rovnou udelal cistou instalaci woken
jj, porad zustala. Da se to z toho meho textu vycist ale je to rozdelene v textu :). Proste po tom vsem co sem vypsal ze sem vyzkousel to delalo to same. Na reinstall oken tedka nemam vubec cas takze se to snazim vyresit jinak. Ale pokud to nepujde tak se neda svitit. Zrovna vcera sem koukal jak dlouho tam ty XPcka mam a uz pres dva roky :))
btw: forceaspi taky nepomohlo...
Zacatek tveho problemu byl stejny jako u me (viz tady). Na klasicke -R medium jsem palit nezkousel, problem jsem vyresil a dal palil na RW - takze chybu CRC potvrdit nemuzu.
Citace:
Původně odeslal
PetrT
Zacatek tveho problemu byl stejny jako u me (viz
tady). Na klasicke -R medium jsem palit nezkousel, problem jsem vyresil a dal palil na RW - takze chybu CRC potvrdit nemuzu.
Takze to pomohlo diky :), RWcko uz mam smazany tak jeste zkusim neco vypalit a snad to bude ok, jeste jednou diky .)