Kterou desku firem? EPOX, ASUS MSI?
Zdravím,
mám velké dilema, a to, že nevím jakou desku vybrat. Jedná se mi hlavne o stabilitu a dobrou přetaktovatelnost. Uvažuji a deskách EPOX 8K9A2+ nebo o 8RDA+(nForceII). ASUS A7V8X anebo MSI KT4 V. Ve fóru se dočítám, že EPOXy mají problémy s BIOSEM, že ASUS se neda tak dobře taktovat jako EPOX a ze s MSI jsou problémy... V testech vypadá dobře EPOX 8RDA+. Máte zkušenosti? Tak kterou? Díky moc...
Re: Kterou desku firem? EPOX, ASUS MSI?
Citace:
Původně odeslal @re
Zdravím,
mám velké dilema, a to, že nevím jakou desku vybrat. Jedná se mi hlavne o stabilitu a dobrou přetaktovatelnost. Uvažuji a deskách EPOX 8K9A2+ nebo o 8RDA+(nForceII). ASUS A7V8X anebo MSI KT4 V. Ve fóru se dočítám, že EPOXy mají problémy s BIOSEM, že ASUS se neda tak dobře taktovat jako EPOX a ze s MSI jsou problémy... V testech vypadá dobře EPOX 8RDA+. Máte zkušenosti? Tak kterou? Díky moc...
Jednoznačně doporučuji MSI KT4, ale ne V, Ultra je nejrychlejší a nejlepší.
S mojí deskou nemám jedinej problém.
Snadné flashování z woken, jenom stisknes 2x enter a je to. :)+ hromada sofťáků vč. overclockingu.
Epoxy jsou samej problém, speciálně s pamětma.
Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Citace:
Původně odeslal @re
Zdravím,
Jednoznačně doporučuji MSI KT4, ale ne V, Ultra je nejrychlejší a nejlepší.
S mojí deskou nemám jedinej problém.
Snadné flashování z woken, jenom stisknes 2x enter a je to. :)+ hromada sofťáků vč. overclockingu.
Epoxy jsou samej problém, speciálně s pamětma.
Muzu se zeptat z ceho cerpas problemy Epoxe a pameti ?? Mel jsem pred "sebou" jen 4 desky Epox a zadna s pametma problemy nedelala...
Epoxy prostě nejely s OCZkama, což jsou jedny z nejlepších pamětí, to o něčem svědčí. Zaslechl jsem, že byly i s další.