Chtel bych radu ohledne tohoto problemu. Mam zcela novou Gainward 8800GTX a pri kazdem vypnuti PC dosti hlasite zapiska. Zkousel jsem prohodit zdroj a nic se nezmenilo. Je to zrale na reklamaci nebo muze byt problem jeste nekde jinde ?
Printable View
Chtel bych radu ohledne tohoto problemu. Mam zcela novou Gainward 8800GTX a pri kazdem vypnuti PC dosti hlasite zapiska. Zkousel jsem prohodit zdroj a nic se nezmenilo. Je to zrale na reklamaci nebo muze byt problem jeste nekde jinde ?
To asi proto, ze ma na sobe speaker.... ;)
No problém by mohl bejt ještě v desce. Ta karta má pískat když neni zapojený přídavný napájení a z PEG proud jde. Ale když je PC vypnutej, neměl by do ní jít proud a evidentně pořád jde, co takhle ji zkusit v jinym boardu ještě.
Vim ze se ve skolce nudis ,ale ja tu zadal o radu a ne o spam.
Na desku me podezreni taky pada. Zkusim kartu jeste jinde a nejaky hratky s biosem. Pipne to prave v momente kdy klapnou pri procesu vypinani disky a PC je nasledne bez proudu. Je mozne ze deska stale jeste v ten kratky moment proud karte dodava.
Počkej počkej tobě to jen tak krátce pípne? Já myslel že ti to zůstane vřískat. Ježiš, že to vůbec řešíš tomu nic neni, tohle je naprosto jasný. Z desky tam jde napětí o ňákou tu sekundu dýl, na což ta grafika timhle ihned reaguje, je to jako bys jí vytáhnul přídavný napájení za chodu. Může to bejt klidně i zdrojem, třeba dodává při vypnutí do desky o ňákou tu milisekundu dýl, nebo i přeci jen ta deska je plná kondíků atd, taky stačí aby tam ještě trochu plivla a stačí to na to aby ten speaker pípnul. V tomhle případě bych ten board spíš nazval kvalitním, v praxi by dokázal odfiltrovat slušný výkyvy asi.
Ne nezustane to rvat. Zapiska to asi v delce 1 vteriny ,ale dost hlasite. Zdrojem to neni tim jsem si jist. Vyzkousel jsem na tom 2 jiny. Nikdy jsem se s tim nesetkal a bylo to dost divny. Vim ze nekomu to muze piskat kdyz ma nekvalitni zdroj nebo mu uz nestiha ,ale to se projevovalo pri zatezi. Proto me tohle udivilo a hledal jsem pricinu.
Mám ASUS 8800GTX a po vypnutí PC si taky pípne. Vůbec to neřeším, beru to jako normální věc.
mě taky pípne, a to i při zapnutí PC (pokud bylo předtím odpojeno od sítě), taky mě ten zvuk nejdřív trochu postrašil, ale asi je to normální, mám P5BDX + MSI 8800GTX, zdroj Seasonic 650W