Poradte s prepetovou ochranou PLS.
Rad bych pro sve PC zakoupil nejakou prepetovou ochranu, jenze se v tom vubec nevyznam, ktera je dobra a ktera nikoliv. Investovat bych do toho chtel tak max. 500 Kc, neni pro medulazita delka snury, potrebuji alespon 4 zasuvky a ochranu telefoni linky to mit nemusi. Byl bych vdecen za jakykoliv nazor.
Re: Poradte s prepetovou ochranou PLS.
Mam tuhle a spokojenost. Provedeni je v pohode.
http://www.computershop.cz/eshop/def...asuvek-p5b-fr-
Nemel jsem ale moznost to samozrejme otestovat. :-)
nejake dalsi navrhy, nikde jsem nenasel zadne testy (bud neumim hledat, nebo jich moc neni).
APC je dobra volba myslim ze za ty prachy neni co resit, mam doma 2 drazsi modely a naprosta spokojenost
osobne se take prilis neorientuji ale chtel bych te varovat pred vylozene levnymi smejdy, mel jsem neco podobneho jako tohle
http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008N0WD000115
vlastne podle obrazku je to ta sama prepetovka akorat ja ji koupil pod jinou znackou, no a dilenske zpracovani vylozene hrozne, jel jsem na ni asi 3 roky a mel jsem obcas problemy s kontakty... nevenoval jsem tomu ale moc pozornost, vzdy jsem jen pohybal s kably a jel dal
jenze pote se mi 2x pri pripojovani kabelu stalo ze mi v ni jiskrilo, tak jsem se nasral a rozebral ji.. ehmm a nejsem sice vubec elekrikar ale to cerne na boku co tam vidis byl jen plastovy vylisek ke kteremu nevedly zadne draty (na krabici pritom psali ze je tam pojistka), no a mezi vodici byl pripajen jeden kondenzator, jinak vubec nic jen prachsprosta prodluzka....navic velice tenke a rozvrzane plasty.. proste jakakoliv obycejna prodluzka stokrat lepsi nez tohle
btw. nebyt po zaruce sel bych jim to asi do alfy omlatit o hlavy, takhle jsem byl jen vzteky bez sebe co jsem si to koupil za smejd a zaroven jsem se az divil ze jsem nevyhorel
EDIT: tak me napada ze kdyby byl zajem mohl bych klidne i za odvoz darovat, mam doma 2 ks a bojim se to pouzivat i jako obyc prodluzku ;)
Ja vim, ja se taky bojim kupovat neco levnyho, chystam se jit do toho APCka, o tech levnych smejdech sem uz taky neco slysel od znameho. Jinak diky za nabidku, ale ja bych pro ty dve "prodluzovacky" nemel moc vyuziti.