Aku grafiku na 21'' monitor aby to necukalo?
Nastal mi maly problem pri vymene mojho stareho monitora (17'') za 21''...
No nie ze by to bol problem az tak velky ...len uz som akosi zacal pochybovat o vykone mojej starej grafickej kary... pri hrani Doom III to uz skutocne slo iba pri 512*384 (optimalne) ...slo to aj v 640*480 s Bozim zmilovanim ;D ...uvazujem o vymene starej grafiky za GeForce4 Ti4200 so 128Mb Ram ...asi od Sparkle ...aj ked neviem ci je to prave najrozumnejsie ...ide ale o to ze ma celkom rozumnu cenu...
Ak viete daco ine poradte :-)
Re: Aku grafiku na 21'' monitor aby to necukalo?
Citace:
Původně odeslal Ryousuke
Nastal mi maly problem pri vymene mojho stareho monitora (17'') za 21''...
No nie ze by to bol problem az tak velky ...len uz som akosi zacal pochybovat o vykone mojej starej grafickej kary... pri hrani Doom III to uz skutocne slo iba pri 512*384 (optimalne) ...slo to aj v 640*480 s Bozim zmilovanim ;D ...uvazujem o vymene starej grafiky za GeForce4 Ti4200 so 128Mb Ram ...asi od Sparkle ...aj ked neviem ci je to prave najrozumnejsie ...ide ale o to ze ma celkom rozumnu cenu...
Ak viete daco ine poradte :-)
No na tve sestave bych vykon rozhodne nemeril na DoomIII :))
Jestli jsi si ten monitor menil jen kvuli hram, tak to byla podle me velka chyba :)
No,proto ja mam jen 15 monas ;D
Citace:
Původně odeslal SPYKER
:D to sem rad ze nejsem jediny ofšem maš LCD nebo CRT? :wink:
Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Citace:
Původně odeslal SPYKER
:D to sem rad ze nejsem jediny ofšem maš LCD nebo CRT? :wink:
To druhy :-( ;D Ale jako newim,proc su on kupoval 21 monase,ten stoji nejakjech 16000-20000kc a za to by mel 17" LCD ???