Sdílení PC pro dva uživatele
Nemáte někdo zkušenosti s jedním PC pro dva uživatele pod Windows. Dva uživatelé znamenají dva monitory, dvě klávesnice, dvě myši.
Nechci dva počítače, ty mám teď a potřebuji uspořit místo a snížit hluk. Také oba počítače už nutně volají po upgradu a je zbytečné dávat peníze do obou.
Četl jsem o tomto řešení na Linuxu, ale ten nepřipadá v možnost.
Díky za jakékoliv info.
Re: Sdílení PC pro dva uživatele
Pokud potrebujes, aby byli dva ruzni uzivatele prihlaseni najednou, zrejme budes potrebovat Windows Server
A existuje moznost, jak urcit ktery monitor, klavesnice a mys je pro ktereho uzivatele?
Oba nejsou u jednoho hw, to asi pod woknama rozumně nejde. Jeden dělá normálně lokálně a druhej je připojenej z prakticky libovolnýho šrotu přes vzdálenou plochu.
Chmm, to je prave to co bych nechtel. Potrebuji se jednoho PC zbavit, zabira misto a neni zrovna tichy...
A co vmware a nebo jiny podobny soft? To by neslo? Minimalne to, ze by se na to hodil linux a na nej vmware s win. To by jit melo, otazka nakolik to bude pouzitelne ....
Citace:
Původně odeslal
Airwolf
Jenomze to je na co jsem uz narazil - linux nebo hw reseni.
Pravdepodobne se budu muset smirit s tim, ze to neni jednoduseji resitelne :(
Existuje na to aj software, ale plateny (tak to uz vo windows byva...)
http://www.thinsoftinc.com/product_p...ng_betwin.aspx
Citace:
Původně odeslal
Rainbow
Diky za link, zkousel jsem a nakonfigurovat me jde jak hlavni pc tak i stanice, ale z nevim jakeho duvodu po dokonceni konfigurace prestane stanice fungovat :(
Zkusim se s tim jeste trochu trapit, i za tech 100USD by me to stalo.
Tak ciste pro info pro zajemce.
Rozchodit se to nakonec podarilo a je to fungujici reseni k me spokojenosti. Jen zatim nevim, jestli jde o problem s PCI grafikou, ale musel jsem priradit svou grafiku pripojene stanici a sobe si dat PCI grafiku, jinak to nebehalo.