GPS Software Be-on-road (beonroad.cz)
Mate nekdo zkusenosti s timhle softem? hlavne by mne zajimalo jesli to ma cisla domu?
Ja jsem zkousel TomTom navigator ale nema cisla popisna a omezeni rychlosti.
Nebo je jeste nejaky lepsi GPS SW?
Printable View
GPS Software Be-on-road (beonroad.cz)
Mate nekdo zkusenosti s timhle softem? hlavne by mne zajimalo jesli to ma cisla domu?
Ja jsem zkousel TomTom navigator ale nema cisla popisna a omezeni rychlosti.
Nebo je jeste nejaky lepsi GPS SW?
mapfactor navigator 6 ma cisla popisna...
Tomtom Navigator 6 má také čísla popisná i omezení rychlosti (samozřejmě ale ne všude).
TOmTOm
2. Stále není možné omezit kvalitu silnic, přes které vypočtená trasa povede, takže zvolíte-li "nejkratší", můžete se spolehnout, že vás TT6 povede uličkami a silničkami, o jejichž existenci jste neměli ponětí nejen vy, ale i lidé žijící v bezprostřední blízkosti těchto komunikací. Na druhou stranu, aspoň si můžete nějak obhájit to, že jezdíte s SUV. Nečekám, že člověk s běžným vozem by jezdil po nejkratších cestách ála TomTom. Jedou jsem to udělal a moje stříbrná popelnice málem hrůzou zezenala.
Jo silncie 10 tridy jsem dneksa projel
No to je sice pravda, ale zasa na druhej strane je moznost pokrocileho planovania trasy kde je mozne vybrat konkretne ulice, cez ktore ma (napr. najkratsia) trasa viest.
Be-On-Road som zatial neskusal, ale pocul som nan vela kritiky.
Moj sobny nazor na TomTom je, ze je to jedna z velmi dobrych navigacii.
Nemal som tu cest s TomTom 6, ale len 5kou a to s tymi najkratsimi cestami je pravda. Aj ked to SUV by niekedy mohlo byt aj na skodu, napr ked nas naviedol v jednom Talianskom meste ulickou kde po oboch stranach som mal dom asi 30cm od zrkadiel.
Momentalne pouzivam iGO a nejak som si nan viac zvykol. Nehovoriac o tom, ze oproti TT5 ma mapy nasich koncin o dost lepsie. Cisla zvlada tusim tiez (zalezi od mapy). Tiez velkost map je mensia ako u TT, na ukor vektorovej presnosti map.