co je to zac kdyz to stoji cca 3Tis(to zase bude xindl) a ma to KT400??otazkou je co za ty sve 3K dostanu a jestli to ma vyznam??zadnou recenzi jsem nenasel maximalne na VAXP....Rich in overclocking features???
Printable View
co je to zac kdyz to stoji cca 3Tis(to zase bude xindl) a ma to KT400??otazkou je co za ty sve 3K dostanu a jestli to ma vyznam??zadnou recenzi jsem nenasel maximalne na VAXP....Rich in overclocking features???
Mam Plnou cerzi Gigabytu na Kt400 s porty.Pokud mas onu MSI SiS745
tak bych do nove desky nesel- pokud Ti ovsem slape jak ma.s KT 400 dela Gigabyte 3 verze jedna uplne hola,druha o neco drazssi ma lan a nejdrazssi ma i firewire.Myslim ze ten nejlevnejsi KT400 bude v pohode,ale jen pokud chces mermomoci chipset KT400 jinak Tvoje MSI staci.
ne mermomoci to nechci s MSI problemy nemam zadne,jen me prisla zajimava ta cena na to ze je to KT400 i kdyz ten KT400 mohli udelat lepe ale to zas upravi verze A ale to je vsechno stejne jen komerci trik jen at lidi kupujou nove veci
Ono pokud vezmes vsechno za reklamni trik,tak sice nebudes daleko od pravdy,ale ani Ti to nepomuze 8) .Pokud Ti staci "jen" potencionálně kvalitní a značková deska tak je KT400 od Gigu(byt ta nejlevnejší)dobrá.Navíc je okořeněná nálepkou AGP8 a novějšim chipsetem KT400(snad opravili nějaké chybky a přidali kopec nových 8) ) .Mě osobně to nestačilo a rozhodoval jsem se jen mezi KT333 u Epoxu(perfektní na taktění,ale předražená a relativně osekaná na porty) nebo prave porty nadupanou KT400 od Gigu(a ještě tehdy i levnější 8) )......a kdo vyhrál vidíš sám ;D .Prostě za tu cenu byla pro mě tehdy bez konkurence....jasně za další 3měsíce je tu další chipset,ale v té době to byla nej koupě(vztazeno na moji osobu 8) ,nechci flamewar s klanem Epoxařů na foru ;D ).Citace:
Původně odeslal carda_retarda
oki,myslis tedy ze mam zustat u toho co mam a pockat na new desky a cpu s novou patici (socketem)??pac MSI 745 oficielne nepodporuje FSB 166 ale samozrejme ze jede az do 200Mhz a u MSI pisou AMD Athlon XP 2700+ NO! ale tam je problem asi ve voltazi....ale bane vzdyt 2400 a 2600 taky maj 1.65V nebo ne?
Je to Super doska len sa neda menit nasobitel na procaku
Mal si kúpiť verziu VAX tam sa dá meniť násobič s pomocou DIP prepínačov.