Jakou máte teplotu při default voltáži a při přetaktování??Kámošovi se zdá,že mu moc topí: 55 při startu a až k 70 při plné zátěži ??? ???
Printable View
Jakou máte teplotu při default voltáži a při přetaktování??Kámošovi se zdá,že mu moc topí: 55 při startu a až k 70 při plné zátěži ??? ???
to je sakra hodne, toci se mu vetrak na cpu :-) , tech 55° tak pri max zatezi, pri 70° mu uz snad musi zamrzat pocitac ne? ja mam na tom dole tak 35° idle a max 51° load
70 je fakt dost neni to nahodou msi :roll: msi ty teploty ukazujou jaksi divne
No ja mam taky pri nic nedelani teploru k 50 stupnum........ale je pravda ze v narocnejch hrach se mi to obcas kousne,takze jdu hrat a uvidime kolik to ukaze
No MSI deska to je,ale nic to nemění na tom,že opravdu při hrách se to začne kousat = CPU s vypne instrukce,aby se nespálil. Je to divné.
no ja mam 55 full load na tom doma .. idle tak 33-5 a to mam clocknute ... max co som kedy mal bolo pri cpuburn a to som mal 62 :)
MadCap
No je to divné ta teplota.Ale kousek na taktování je to dobrý.Jede na FSB 133 bez problémů, až na tu teplotu..... :o
Ahoj,
já když stavím tyhle celerony pro naší firmu, tak mají většinou tak 30 stupňu, pokud nejsou přetaktovaný.
Můj celer 1,2 mám taknutý na default voltáži na 1404 a v klidu se motám kolem 48 - 50° s originálním chladičem INTEL ! Při full zátěži jsem ho ještě neprubnul, běží mi tak teprve asi 3 dny.
Mel sem tohohle celera doma asi mesic ale tohle je opravdu moc zkus otevrit case a udelej si tam pruvan a pak se mrkni jestli ti poradne slape chladic staci totiz aby ti do nej lezl nejaky kablik takze si este zkontroluj jeho otacky.
ja mam tak 40 max 42