Nedaří se mi spustit ClonyXXL pod Win98SE. Vždycky mi hodí hlášku "Restart ClonyXXL".
Nevíte co s tím ???
Printable View
Nedaří se mi spustit ClonyXXL pod Win98SE. Vždycky mi hodí hlášku "Restart ClonyXXL".
Nevíte co s tím ???
Ne, mne to nedela.Citace:
Původně odeslal Laďan
Doporucuji stahnout posledni verzi, preinstalovat a pripadne pozabijet procesy s kterymi by se mohl hadat (nevim ale proc by to delal). A precist FAQ, samozrejme.
Mam poslední verzi, k instalaci se ani nedostanu a procesy jsem zkusil nechat jenom životní.
A NIC
Rikals, ze ti nejde spustit, ne instalovat, nechapu.Citace:
Původně odeslal Laďan
A mas nainstalovany ASPI drivery od Adaptecu?
ono ClonyXXL vlastne ani neinstaluje - nakopirujes si ho kam chces a spustis - ono si to potom otestuje, jestli je vsechno v poradku a kdyz ne - tak ....Citace:
Původně odeslal Harry
Spustit nebo nainstalovat, já ani nevim jestli se to instaluje nebo co.
Prostě mam soubor ClonyXXL, kterej když spustim objeví se mi něco jako výběr mechanik a při potvrzení to vyhodí "Restart ClonyXXL"
ASPI drivery od Adaptecu jsou k čemu ???
Nemáš mít Win 98, sou na ho...
Pod XP (doma) jede v pohodě.
98 mam v praci a na hovno nejsou.
To s vyberem mechanik pri prvnim startu je uplne normalni, dela to vzdycky a kazdymu. Ale po tom co je spravne oznacis a restartujes ClonyXXL, tak uz by mel naskocit bez problemu ???Citace:
Původně odeslal Laďan
ASPI drivery se hodi, bez nich nedokaze najit nektere ochrany, ale z vlastni zkusenosti vim ze nejsou nutne a zvladne pracovat i bez nich.
Je tva mechanika timto programem podporovana?Citace:
Původně odeslal Laďan
A ASPI drivery jsou tady:
http://www.cdr.cz/files/software/Adaptec/aspi_471a2.exe
Mechanika je Teac 540E.
Hlavně že funguje doma pod XP.
musíš přiřadit v setupu mechaniky k písmenům a uložit to.... hlavné je uložit, jinak to dělá ten požadavek na restart!
Mě jednu chvíly blbly taky I POD WIN XP!!!Psalo mi nějaký problémy s ASPI.Měl jsem doma několik verzí ASPI ovladačů a po několika instalech a reinstalech jsem je rozchodil :arrow: ;D