Uz to tady bylo,chci jen mit jistotu.Ten Speeze Raptor Cool I,co ho maj v monime,je uplne to samy,jako SPIRE FALCON ROCK II(I),jo???Popripade,co je lepsi,ten Falcon Rock od Speeze nebo Raptor Cool od Speeze??
Printable View
Uz to tady bylo,chci jen mit jistotu.Ten Speeze Raptor Cool I,co ho maj v monime,je uplne to samy,jako SPIRE FALCON ROCK II(I),jo???Popripade,co je lepsi,ten Falcon Rock od Speeze nebo Raptor Cool od Speeze??
Je to ten samy a rozdil v nich neni ;D Jinak ten vetrak co je na ty zakladne je peknej shit..., takze pripadne hned vymenit.
Takze Raptor Cool od Speeze to samy jako Falcon Rock od Spire,jo??Jen newim,proc je mezi nima rozdil 200Kc ??? [/b]Citace:
Původně odeslal Capi
RaptorCool I = FalconRock II, takže bacha na FalonRock I
2Capi : co tam dát za větroně místo toho dodanýho ?
Vzdyt jsi se na to same ptal v tomhle starem threadu ??? Nevim co chces jeste slyset ;DCitace:
Původně odeslal SPYKER
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...ght=falconrock
Jak uz tam psal Glassman - je to stejna firma, ale ruzny obchodni znacky, takze taky jina cenova politika...
Ja osobne jsem tam dal Sunona, ale asi cokoliv je lepsi nez to co tam je ;D Koukam, ze ho taky mas - ty jsi s nim spokojen? Me bez vymeny toho vetrone neuchladil to co mam v podpise, takze asi tak :wink:Citace:
Původně odeslal Deny
JO?no jo ;D Tak sorry,sem zampomnel.No,uz je to jedno,uz sem objednal Raptor Coola.A co myslite,mam tam nechat tu zvejku nebo tam mam tlepnout prachvobycejnou pastu???Citace:
Původně odeslal Capi
No nic extra, při zátěži (prime95) se mi to škrábe nad 50 C. Ale budu komplet měnit "vzduchotechniku" v casu (wind tunnel, 120mm na sání...), takže i na chlaďák asi přijde jinej větroň. Vidim to taky na Sunona. Jenom nevim jakýho. Budu mít regulátor otáček, takže bych možná šel do něčeho výkonějšího(=hlasitějšího), co si podle potřeby ztišim. Co konkrétně na něm máš?Citace:
Původně odeslal Capi
Tak sem si ted pritahl domu toho Raptor Coola a zelenyho Athlona 1700(BO JIUHB).No,vyndavam chladic a KURVA zapomnel sem,ze tam dole je ta "pasta od vyroby",dam ho teda na stul,chvily prohlizim chladic a sundavam ho a fsechna ta pasta mi zustane na stole.Bohuzel doma na teplovodivou pastu a tak musim cekat do zasr..... PONDELKA,az vodevrou a koupim tu pastu.A to buhvi,jestli ji u nas bodou mit.Ja bych se na to vysr....,KURVA :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Mit doma takovejdle kousek a cekat 2,slovy dva dny,nez ho tam strcim,to je v prdel.......Kdyby na to dali aspon nakou vochranu,ale ja,TUPEC to polozim na stul,to je fakt v prdel... :evil:
Myslim že pastu určitě mít budou. Třeba k Titanům ji dávaj automaticky. Já jsem takhle vyžebral tu stříbrnou od Titanu, když jsem si jeden prohlížel, tak jsem řek, že bych potřeboval jen tu pastu - ženská zašla dozadu a přinesla malou stříkačku a prej, že za dvacku je Vaše ;D
za A)co si mel na sobeCitace:
Původně odeslal Deny
za B)jak vypadas
za C)kolik ti je
;D ;D ;D
Ja musim doufat,ze ji mit budou.U nas je asi 8nebo 7 prodejen PC a 4 nebo 5 uz sem prolezl a NIC???Nemaji,nevedou.Boze :evil:
Tak zajdi do NWT Computer na hlavní táborské třídě (jak je Delvita a nový PLUS tuším) a určitě seženeš. Pokud ne, odvolej se na mě - majitel je můj spolužák a kámoš!!! :wink:Citace:
Původně odeslal SPYKER
To si pis ze zajdu.Do toho vkladam posledni nadeje ;D Az sem pojedes,dej vedet ;D A kdyz to nebudou mit,tak mam rict,MAUL rikal,ze to mate,tak to koukejte navalit,jo ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Darth Maul
BTW:mas dobryho pamatovaka,je to delvita a PLUS(diskont).A ty ulice je Budejovicka :wink:
Máš SZ... :wink: